Paarl

Evergreen Wild Olive

Woonoppervlakte 263M²   Kamers 4   Oppervlakte 3 € 247.700,-

Schitterende woningen met veel comfort voor 65-plussers in het hart van de Paarl-Franschhoek vallei.

Majestueuze bergen, waar het reflecterende licht dag en nacht aankondigt, omgeven Evergreen Wild Olive. Het dorp, op 35 minuten rijden van het vliegveld van Kaapstad, herbergt 86 woningen exclusief voor 65-plussers variërend van 148 m² tot 264 m². Evergreen Wild Olive behoort tot Val de Vie Estate, een landgoed waar de adem van het authentieke landleven uw zintuigen streelt. Een investering in welzijn en het ontmoeten van nieuwe vrienden.

Een ideale omgeving om kwiek te blijven

De geur van rijpe druiven vult het hart van de Paarl-Franschhoek vallei terwijl het schitterende 3d-zicht op de bergketens van Drakenstein en Simonsberg uw blik verrijkt. Elke ademteug is een reis door de natuurlijke energie van Evergreen Wild Olive. Een ideale omgeving om actief oud te worden. Fietsen langs de wijngaarden, paardrijden of golfen op de baan die tot de top drie van Zuid-Afrika behoort. In The Yard, een tuin van 1000 m², staan eersteklas fitnessfaciliteiten klaar. Een gemengd koor van meer dan 175 vogelsoorten zingt uit volle borst in het 3 hectare natuurreservaat. Hoort u al de verbaasde uitroep van uw kleinkind als u samen de wonderen van Afrika in het reservaat ontdekt? En zijn schaterlach om de malle sprongen van de steenbokken. Naast alle faciliteiten voor een kwiek leven zijn er ook voorzieningen gericht op ouder worden. Van de rust in de bibliotheek met leeszaal tot persoonlijke, eerstelijnsgezondheidszorg aan huis of in het gezondheidscentrum. En als u er op uit wilt, Stellenbosch, de oudste stad van Zuid-Afrika, ligt op een kwartier rijden.

Comfort in optima forma

Genieten in een veilige omgeving met een sterk gemeenschapsgevoel in optima forma. Door het professionele beheer en onderhoud van Evergreen Wild Olive heeft u een zorgeloos pensioen met een comfortabele woning voor het leven die van alle gemakken is voorzien. Val de Vie Evergreen, in het centrum van Val de Vie Estate, is exclusief toegankelijk met een biometrische toegangscontrole.

Neem contact met ons op voor meer informatie over Val de Vie Evergreen Wild Olive.

Heeft u interesse in deze woning?
Neem dan contact op.