Woning kopen Woning verkopen Woning taxeren

Uw woning taxeren

Zoekt u een taxateur die net een stapje verder gaat? Heeft u een bijzondere woning die u met aandacht en vakkennis wilt laten waarderen? Schakel dan een expert in. De gecertificeerde taxateurs van De Landerije hebben uitgebreide kennis van de woningmarkt.

Laat uw luxe woning door een specialist taxeren

Ongetwijfeld is uw huis uniek en niet of nauwelijks te vergelijken met de waarde van andere huizen. U heeft uw huis in authentieke staat gehouden of misschien wel helemaal aangepast, verbouwd en gemoderniseerd naar uw wensen. Als u verkoop overweegt of wellicht een extra hypotheek wilt afsluiten, dan wilt u toch een taxateur over de vloer die uw woning op de juiste waarde weet te schatten? De Landerije verzorgt een gecertificeerde taxatie van uw bijzondere woning.

Gespecialiseerd taxateur voor uw villa, landhuis, boerderij of monument

Als eigenaar van een prachtige villa, monumentale stadswoning, charmant landhuis of landelijke (woon)boerderij ervaart u elke dag de waarde van uw exclusieve woning én van de omgeving. Die waarde is eigenlijk niet in geld uit te drukken. Wanneer u uw woning op de markt wilt brengen of een financiering wilt regelen, zoekt u waarschijnlijk naar een deskundige partner die de markt door en door kent én kennis heeft van uw type woning. Laat u uw bijzondere woning door De Landerije taxeren, dan krijgt u advies van een specialist.

Een taxatierapport op maat dat voldoet aan alle eisen

De Landerije is als aan- en verkoopmakelaar specialist in landelijk en bijzonder wonen. Dit specialisme zetten we ook in bij het vaststellen van de waarde van woningen. U kunt bij ons rekenen op een realistische en zorgvuldige waarde-inschatting van uw woning door een gecertificeerd taxateur met gevoel voor uw type woning én kennis van de markt. U ontvangt binnen de afgesproken termijn een taxatierapport waarin een gedetailleerde onderbouwing van de waarde van uw woning is opgenomen. Onze taxateurs zijn ingeschreven in het NRVT en de rapportage voldoet vanzelfsprekend aan alle gestelde eisen.

Meer weten? Wilt u de mogelijkheden eens met ons bespreken of wilt u ons uw wensen voorleggen? Wij drinken graag een kop koffie met u. Neem vrijblijvend contact met ons op.


Ik wil meer weten!
Monument aankopen of verkopen Erfgoed aankopen of verkopen Stille verkoop Huis verkopen