Ervaringen Media Referenties Nieuws Landerije Makelaars Vacatures Franchise

Franchise-makelaar worden

Een eigen makelaarskantoor beginnen? Of misschien wel je huidige kantoor of bedrijf versterken met een beproefd marketingconcept? In beide gevallen kan een franchise-formule jou helpen om te bouwen aan een succesvolle eigen onderneming.

Zelfstandig makelaar worden

Je werkt al een aantal jaren als makelaar. Het werk bevalt goed. Je bent succesvol en beschikt over een groot eigen netwerk. Er liggen kortom prima kansen om de stap naar zelfstandig ondernemerschap te maken. Maar er zijn ook zaken die je tegenhouden. Een eigen bedrijf beginnen, houdt veel meer in dan wat je nu doet. Je moet gaan bouwen aan een eigen merk. Een logo, huisstijl, sterke positionering en website zijn nodig en je moet gaan bouwen aan je naamsbekendheid. Nu werk je nog in een team. Maar straks komt het allemaal op jou aan. En of het gaat lukken? Dat is nog afwachten.
 

Een eigen makelaarskantoor beginnen als franchise makelaar

Het kan ook anders. Wel de stap naar zelfstandigheid maken en tegelijk samenwerken binnen een franchise-formule voor makelaars. De Landerije biedt sinds een aantal jaren die mogelijkheid. Het merk De Landerije bestaat al meer dan dertig jaar en heeft in Midden-Nederland een ijzersterke reputatie in de verkoop van bijzondere en landelijke woningen in het hogere segment. Eigenaar Gernant Temminck heeft De Landerije opengesteld voor franchisers. Het ultieme doel is om met elkaar te komen tot een landelijke dekking met maximaal twintig zelfstandige makelaars. Inmiddels zijn we flink op weg met vier makelaars actief in delen van de provincies Noord-Brabant, Gelderland, Utrecht en Overijssel.
 

Vrouwen en mannen bij De Landerije

Wat de makelaars van De Landerije bindt, is een enorme passie voor het vak en de klanten waarvoor we werken. We zijn er niet op uit om snel te scoren. Waar we ons wel voor inzetten, is een sterke klantrelatie. Bij De Landerije zijn klanten vaak klanten voor het leven die meerdere huizen via De Landerije kopen en verkopen. Ons huidige team van makelaars bestaat voor de helft uit vrouwen. Gemeenschappelijk is hun oprechte interesse in de mooiste huizen en de verhalen van de mensen die ze bewonen.
 

De voordelen als franchise-makelaar

Als je besluit om als Landerije makelaar aan de slag te gaan, kunnen we je nu al het volgende bieden:
  • Je krijgt jouw eigen exclusieve regio toegewezen. Een fysiek kantoor is niet nodig.
  • Je maakt gebruik van de naamsbekendheid en de marketing van De Landerije.
  • Je werkt in het hogere segment van Landelijk en Bijzonder Wonen. Jouw klanten selecteren je daarop.
  • Je collega-makelaars zijn echt je collega’s. We maken elkaar binnen De Landerije sterker.
  • Vanaf de eerste dag kan je aan de slag. We helpen jou daarbij met een gedegen marketingaanpak en de middelen die daarbij horen.

Ben jij een Landerije franchise-makelaar?

De makelaars die wij zoeken zijn ondernemende makelaars met een bovengemiddelde interesse in Landelijk en Bijzonder Wonen (hogere segment). NVM-makelaars die ook nee durven zeggen tegen bepaalde objecten die hen worden aangeboden. En misschien heb je al een eigen bedrijf, maar ben je op zoek naar meer exclusiviteit en onderscheidend vermogen.
Daarbij heb je kennis van de lokale en regionale markt en weet je jezelf goed te presenteren. Uiteraard spreekt het merk De Landerije je aan en zie je mogelijkheden om dat merk in jouw regio op de kaart te zetten. Zie jij kansen?

We gaan graag in gesprek

Heb je interesse om als zelfstandig ondernemer en franchiser met De Landerije-formule aan de slag te gaan? Neem dan contact met ons op voor een verkennend gesprek. Stuur een e-mail met cv naar g.temminck@landerije.nl of bel Gernant Temminck, 088-0044244. Je reactie wordt uiteraard zeer vertrouwelijk behandeld.

Meer weten? Wilt u de mogelijkheden eens met ons bespreken of wilt u ons uw wensen voorleggen? Wij drinken graag een kop koffie met u. Neem vrijblijvend contact met ons op.


Ik wil meer weten!