Media

Home » Over De Landerije » Media

Specialisten in Landelijk en Bijzonder Wonen

Specialisten Referenties Ervaringen Nieuws Media

De Landerije in de media


Regelmatig verschijnt De Landerije in de media door middel van artikelen in kranten en magazines of uitzendingen op televisie. Dit alles in de vorm van free publicity, dankzij de specialisatie van het makelaarskantoor. Klik op de data om de artikelen te lezen of de video's te bekijken.

AD Rivierenland

 - Op 18 mei 2019 verschijnt in AD Rivierenland een groot interview met makelaar Gernant Temminck. De grote trek van de Randstad naar de provincie is voor de journalisten van het Algemeen Dagblad reden om De Landerije te vragen naar hun specialisatie en de positieve marktomstandigheden in het exclusieve segment.

Houtens Nieuws

 - Op 20 februari 2019 vertelt Daphne Wijma over haar achtergrond, de passie voor bijzondere huizen en de uitbreiding van De Landerije in regio Utrecht.

De Maas en Waler

 - Op 13 februari 2019 plaatst De Maas en Waler een interview met Hilde Kuus. Per 1 januari heeft Hilde Kuus zich aangesloten bij De Landerije en zal zij verantwoordelijk zijn voor het Land van Maas en Waal en regio Oss.

Residence

 - Op 3 januari 2018 komt de nieuwe Residence uit. Hierin een interview met makelaar Gernant Temminck en zijn collega Daphne Wijma. Als Residence Member vertellen zij waar de specialisatie van De Landerije voor staat.

Zutphense Koerier

 - Op 20 december 2017 verschijnt het interview met Bartelo Dijk in de Zutphense Koerier. Bartelo Dijk sluit zich als makelaar aan bij De Landerije. Middels de franchiseformule zal hij verantwoordelijk zijn voor de regio Veluwezoom-Achterhoek.

Het Kontakt

 - Op 6 juli 2016 heeft Irma Postma de primeur. Zij sluit zich als eerste makelaar aan bij de franchiseformule van De Landerije. Met een enorme ervaring in de regio Haaglanden zal zij namens De Landerije opereren in en rondom Den Haag.

Vastgoed Actueel

 - In de zomereditie 2015 van Vastgoed Actueel, het vakblad voor de makelaardij, vertelt Gernant Temminck in het katern 'Anders dan Anderen' over de specialisatie van De Landerije en de niche waarin het bedrijf al meer dan 25 jaar opereert. Op de aantrekkende woningmarkt biedt dit kansen voor het bijzondere kantoor en overige makelaars die middels franchise willen aansluiten.

Algemeen Dagblad

 - Op 14 januari 2015 informeert het AD over een innovatie op de Nederlandse woningmarkt. De Landerije Makelaars heeft als een van de eerste makelaars in Nederland een woning in 3D laten uitwerken, waardoor een virtuele bezichtiging mogelijk is, vergelijkbaar met Google Street View.

Brabants Dagblad

 - Op 15 februari 2014 plaatst het Brabants Dagblad een interview over bijzondere panden in het historische stadje Megen. Hieronder het voormalige stadhuis (bekend uit de film Oorlogswinter) in portefeuille bij De Landerije.

TV Makelaar RTL4

 - Op 7 januari 2014 is deze gerenoveerde woonboerderij met modern interieur (Achterstraat 40 te Asperen) te zien als 'Droomhuis' in het woonprogramma TV Makelaar op RTL4.

AD Rivierenland

 - Op 10 december 2013 licht het AD enkele gemeenten uit met betrekking tot de woningmarktcijfers over 2013. Het duurste object binnen de regio blijkt in verkoop bij Bureau De Landerije.

RTV Rijnmond

 - Op 16 juli 2013 maakt RTV Rijnmond een reportage over het Oude Stoomgemaal in Hardinxveld-Giessendam. Omdat De Landerije op dat moment het startsein geeft voor het verkooptraject worden er interviews afgenomen voor radio en televisie.

AD De Dordtenaar

 - Op 12 juli 2013 wordt De Landerije geïnterviewd over de verkoop van het Oude Stoomgemaal (Kanaaldijk-Zuid 5 te Hardinxveld-Giessendam); een exclusieve villa 'in' het water.

Huizenjacht SBS6

 - Op 10 oktober 2011 bezoekt Tooske Ragas deze charmante woonboerderij (Berghuizen 26 te Maasbommel) in het woonprogramma Huizenjacht op SBS6.

Bouwen aan Monumenten

 - Op 28 maart 2011 publiceert het magazine Bouwen aan Monumenten een artikel over deze voormalige notariswoning (Binnen 5 te Dussen) welke is gesitueerd naast Kasteel Dussen.

Huizenjacht SBS6

 - Op 16 november 2010 is deze voormalige leerlooierij (Achterhuizen 2B te Dongen) te zien als 'Bijzondere Verbouwing' in het woonprogramma Huizenjacht op SBS6.

NOS Journaal op 3

 - Op 22 oktober 2010 maakt de NOS een reportage over 'Historisch Wonen'. Omdat De Landerije, in opdracht van Drinkwaterbedrijf Oasen NV, op die dag de verkoop bij inschrijving van de watertorens in Nieuw-Lekkerland en Meerkerk sluit, worden er bij de laatste watertoren opnamen gemaakt.


Landerije Makelaars Vacatures Franchise

Specialisten in Landelijk en Bijzonder Wonen


Specialisten Referenties Ervaringen Nieuws Media Landerije Makelaars Franchise