Woning kopen Woning verkopen

Uw woning verkopen

Wanneer u uw woning wilt verkopen, wilt u dat graag overlaten aan een specialist die uw woning op de juiste waarde schat. De Landerije bemiddelt actief en op een betrokken manier bij de verkoop van uw bijzondere of exclusieve woning.

Uw ervaren partner bij de verkoop van uw exclusieve woning

Uw bijzondere of exclusieve huis is een uniek bezit. Niet alleen economisch, maar zeker ook emotioneel. Wanneer u besluit uw woning te verkopen gaat u natuurlijk niet over een nacht ijs. Dan is het fijn als u kunt rekenen op een ervaren en betrokken makelaar met een landelijk netwerk, die uw type woning goed kent en op de juiste manier aan de juiste kopers presenteert. De Landerije is gespecialiseerd in Landelijk en Bijzonder Wonen en expert in de aankoop en verkoop van woningen in de hogere prijsklasse.

Uw exclusieve huis gepresenteerd aan de juiste doelgroep

Als eigenaar van een villa, landhuis, woonboerderij of monumentaal pand wilt u graag worden geadviseerd en begeleid door een specialist met kennis van de markt. De Landerije pakt de verkoop van uw exclusieve woning discreet maar doeltreffend aan. Wij zijn door heel Nederland actief en presenteren uw woning aan oprecht geïnteresseerde kopers. Dat doen we door een uitgebalanceerde marketingstrategie. We zetten het object breed in de markt en we richten ons daarbij op de juiste doelgroep.

Een uniek pand verdient een unieke aanpak

Onze verkoopbemiddeling begint met de opmaak van een glossy woningbrochure. Hierin nemen we uitgebreide beschrijvingen, maatvoeringen, plattegronden, professionele fotografie en een (drone)video op, om de sfeer van uw woning en perceel optimaal over te brengen. We adverteren desgewenst in regionale en landelijke dagbladen, woonmagazines, opiniebladen en specials die passen bij het karakter van uw woning, zoals bijvoorbeeld het interieurmagazine Residence. Uiteraard presenteren we uw woning ook op meerdere relevante internetsites en op onze sociale media. Bij De Landerije is Funda niet het eindstation, maar slechts een kleine radar in het mediabereik voor uw bijzondere huis. Zo brengen we vraag en aanbod succesvol bij elkaar.

Een uniek pand verdient een unieke aanpak, zodat u meer maakt voor uw woning. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een gesprek over de verkoop en onze marketingstrategie van uw huis. De Landerije, uw NVM-verkoopmakelaar.


Ik wil meer weten!
Woning taxeren Monument aankopen of verkopen Erfgoed aankopen of verkopen Stille verkoop Huis verkopen