De Landerije | Gernant Temminck

Makelaars Landerije Gernant Temminck, header
Makelaars Landerije Gernant Temminck 2, header
Home » Over de Landerije » Landerije Makelaars » Gernant Temminck

Gernant Temminck

NVM Register Makelaar

Gernant Temminck is geboren en getogen in het historische stadje Asperen; bekend om de fraaie ligging aan de Linge en culturele voorzieningen zoals Fort Asperen. Na zijn studiejaren in Rotterdam en Amsterdam werkte hij succesvol aan de weg bij een makelaarskantoor actief in Leerdam en omgeving. Het kantoor maakte een snelle groei door op het gebied van woningverkopen, alsmede commercieel onroerend goed. Ruim tien jaar geleden maakte hij de overstap naar Bureau De Landerije. Dit makelaarskantoor was gespecialiseerd in Landelijk en Bijzonder Wonen; een droom van iedere makelaar. Twee jaar later kocht hij de onderneming.

Gedurende de crisis op de woningmarkt moest de Nederlandse makelaardij zich reconstrueren. Hij zorgde voor een goede continuïteit van de verkopen in het exclusieve segment en sorteerde voor op het herstel van de markt. In 2014-2015 werden de eerste voorbereidingen getroffen voor zijn nieuwe plannen. De nummer 1 positie van Bureau De Landerije in het vrijstaande segment van het Rivierenland moest ook elders in het land succesvol kunnen zijn. Samen met professionele partijen werd gebouwd aan een nieuwe huisstijl, een nieuwe website, een nieuw kantoor en een franchiseorganisatie. De Landerije Makelaars is geboren en Gernant Temminck brengt een groeiende groep Specialisten in Landelijk en Bijzonder Wonen bijeen.

Als makelaar heeft hij een portefeuille bestaande uit woonboerderijen, landhuizen, dijkhuizen, villa’s, landgoederen, monumenten en erfgoed. Zijn primaire werkgebied is het Rivierenland. Een centrale regio die wordt doorkruist door de rivieren de Lek, Waal en Maas met streken als de Alblasserwaard, Vijfheerenlanden, Betuwe, Land van Heusden & Altena en de Bommelerwaard. Gernant Temminck was te zien bij het NOS Journaal en TV Rijnmond met de verkoop van watertorens en een voormalig stoomgemaal. De interesse voor oude en moderne architectuur en de liefde voor bijzondere woningen en locaties zie je terug in zijn praktijk. Daarnaast kenmerken zijn bezichtigingen zich door een correcte inschatting en waardering van de bezoeker, waardoor men het huis op zijn of haar gemak kan ‘proeven en beleven’.

Haast vanzelfsprekend volgt hij jaarlijks de benodigde studies ten behoeve van zijn certificering als Register Makelaar en Register Taxateur. Tevens is hij lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) en geselecteerd als NMo-Monumentenmakelaar (NMo).


Maak een afspraak
088-0044244
g.temminck@landerije.nl


Bekijk het woningaanbod

Recent aanbodGraafland 50 te Groot-ammers

€ 1.650.000,- k.k.

Luxueuze, direct te bewonen woonboerderij met fraaie tuin en dubbele garage.

Wendelnesseweg-Oost 106 te Sprang-capelle

€ 995.000,- k.k.

Karakteristiek en sfeervol herenhuis met koetshuis. Fraai gesitueerd nabij jachthaven en natuur.

Molenstraat 20 te Ophemert

€ 975.000,- k.k.

Voormalige burgemeesterswoning met volledig geoutilleerd koetshuis op lommerrijk perceel.

Graafland 61 te Groot-ammers

€ 1.495.000,- k.k.

Karakteristieke, verbouwde woonboerderij met mogelijkheid voor dubbele bewoning en paard aan huis.