Gernant Temminck

NVM Register Makelaar

De Landerije bestaat ruim dertig jaar. Toen Gernant er als makelaar begon, was hij meteen onder de indruk van de kracht en de potentie van het merk De Landerije. Toen hij het kantoor kon overnemen twijfelde hij geen moment. Gernant: “Wat ik dagelijks doe, voelt voor mij niet als werk, dat is altijd gebleven”. 


Keuzes maken met de makelaardij 

“Ik werkte al een aantal jaren in de makelaardij voor ik met De Landerije in contact kwam”, vertelt Gernant. “Ik begon bij een lokale makelaar waar iedereen terecht kon. Toen ik bij De Landerije aan de slag ging, zag ik dat het ook anders kan. De Landerije maakt echt keuzes met een duidelijke focus op landelijk en bijzonder wonen. Huizen met een verhaal die een andere vorm van aandacht en marketing verdienen en krijgen bij de verkoop.” 

Makelaar en marketeer 

Een makelaar verkoopt (of koopt) huizen in opdracht. Gernant: “Dat is inderdaad wat de meeste mensen denken bij een makelaar. Wij staan daar anders in. De Landerije wil geen ‘gewone’ makelaar zijn. We hebben onze relaties echt een goed verhaal en meerwaarde te bieden. Ik kan dit verduidelijken met het volgende. Ik ben drie keer op het grootste marketing- en vastgoedcongres in New York geweest. Tijdens een van de sessies hield de meest invloedrijke marketeer van de USA een verhaal. Zijn boodschap: ‘Find your story, stick to your story and let others tell your story’. Ik kreeg daar kippenvel van. Ik dacht, dat is precies wat wij doen! Tientallen jaren hebben we gebouwd aan ons verhaal. Het heeft ons veel naamsbekendheid en een sterke reputatie opgeleverd. En het is niet dat ik dat zeg of denk. Het zijn onze klanten en andere beslissers die onze naam spontaan weten te noemen.” 

Wij weten de koper te vinden 

In tegenstelling tot veel makelaars maakt De Landerije duidelijke keuzes. Gernant daarover: “Wij richten ons op bijzondere en meer exclusieve huizen in de hogere prijsklasse. Op onze website krijg je daar een goed beeld van. Het vraagt van een makelaar veel meer om voor deze woningen de juiste koper te vinden. En dat is precies de kracht van De Landerije. We stemmen onze presentatie af op de doelgroep. Maar we weten ook waar de doelgroep zich bevindt en hoe deze zich informeert. Kopers komen zelden uit de ‘eigen’ regio, en steeds vaker uit de Randstad. Bijzonder is dat veel kopers ons niet via Funda vinden (natuurlijk zijn we daar ook zichtbaar), maar via onze eigen mediakanalen of exclusieve websites en magazines bij ons terecht komen. En dat zijn vaak de mensen met echte interesse en, niet onbelangrijk, de financiële middelen.” 

De Landerije als franchise-formule 

Het is echt een voorrecht om voor De Landerije te werken is Gernants stellige mening. “Als ik dan ergens aanbel, denk ik vaak: Wow, wat bijzonder dat ik dit werk kan en mag doen. Vanuit die gedachte heb ik gekozen voor een franchise met zelfstandige kantoren in het land. Ik ben elke dag nog blij met die keuze. Ik heb er geweldige en ondernemende collega-makelaars bijgekregen en onze naamsbekendheid is verder toegenomen. Met elkaar vormen we bovendien een hecht team, ieder met eigen specialiteiten op het terrein van bouwkunde, architectuur of historie. Bovendien gebruiken we elkanders netwerk en versterken we elkaar. Ik gun echt iedere makelaar het werk wat wij doen. Daarom staat mijn deur altijd open. In een makkelijke markt kan iedereen een huis verkopen. Ook de meest kapitale woonboerderij of villa. De kracht van De Landerije is dat wij, door vast te houden aan ons verhaal, in zowel een goede als een mindere markt goed weten te presteren.” Glimlachend tot slot: “En dat is precies de reden waarom ik iedereen De Landerije gun.”


Varik
Waalbandijk 58

NSW-landgoed 'De Steen'; een 7 hectare groot eigen natuur- en wandelbos in de Betuwe.

Woonoppervlakte 286m²   Oppervlakte 70922m²   Kamers 5 kamers   Oppervlakte 4 slaapkamers
Bekijk deze woning

Hellouw
Korfgraaf 28 b

Stijlvolle, vrijstaande villa met mogelijkheid tot aanleunwoning of groot kantoor aan huis.

Woonoppervlakte 257m²   Oppervlakte 1404m²   Kamers 6 kamers   Oppervlakte 4 slaapkamers
Bekijk deze woning

Acquoy
Lingedijk 8

Charmant dijkhuis met grote schuur/garage en vrijstaand kantoor/gastenverblijf aan een rustig dijkje in de bloeiende Betuwe.

Woonoppervlakte 208m²   Oppervlakte 1205m²   Kamers 5 kamers   Oppervlakte 4 slaapkamers
Bekijk deze woning

Hoedspruit (zuid-afrika)
Hornet Road 1269

Topvilla (600 m²) op de grootste kavel (16.000 m²) van Zandspruit Bush and Aero Estate in Zuid-Afrika.

Woonoppervlakte 600m²   Oppervlakte 16000m²   Kamers 5 kamers   Oppervlakte 4 slaapkamers
Bekijk deze woning

Hoedspruit (zuid-afrika)
Hummingbird Road 1218

Luxe safari villa op Zandspruit Bush and Aero Estate in Zuid-Afrika.

Woonoppervlakte 255m²   Oppervlakte 4780m²   Kamers 4 kamers   Oppervlakte 3 slaapkamers
Bekijk deze woning

Giessenburg
Peursumseweg - Bouwkavel 2

Bouwkavel van 11.321 m² (eventueel inclusief rijbak) in de Alblasserwaard.

Woonoppervlakte 0m²   Oppervlakte 11321m²   Kamers 0 kamers   Oppervlakte 0 slaapkamers
Bekijk deze woning

Giessenburg
Peursumseweg - Bouwkavel 1

Riante bouwkavel van 4.991 m² in de Alblasserwaard.

Woonoppervlakte 0m²   Oppervlakte 4991m²   Kamers 0 kamers   Oppervlakte 0 slaapkamers
Bekijk deze woning