Woning kopen

Een woning kopen  

Uw zoektocht naar uw droomhuis begint bij De Landerije Makelaars en Adviseurs. Wij zijn gespecialiseerd in Landelijk en Bijzonder Wonen en actief in alle Nederlandse regio’s. Of u nu een villa, woonboerderij of monument zoekt, wij helpen u graag.

Een villa, boerderij of vrijstaand huis kopen?

U zoekt een bijzondere woning waar u een nieuwe start kunt maken. U wilt graag investeren in ultiem woongenot, voldoende privacy en volop ruimte. Misschien is dat een authentieke woonboerderij, een moderne stadvilla, een monumentaal herenhuis of juist een karakteristiek landhuis. Hoe begint u uw zoektocht naar uw droomhuis? En hoe blijft u op de hoogte van het aanbod op de markt? De Landerije is gespecialiseerd in de aankoop en verkoop van exclusieve huizen in de hogere prijsklasse.

Volledig op de hoogte van het aanbod woningen in het exclusieve segment

Een nieuwe woning kopen is een leuk, maar ook spannend traject. U weet waarschijnlijk precies wat uw wensen zijn en u wilt dan ook heel gericht op zoek. De Landerije kent deze specifieke markt door en door en is volledig op de hoogte van het aanbod bijzondere en/of exclusieve woningen in heel Nederland. Als specialist op het gebied van bijzonder en landelijk wonen kunnen we u daarom doelgericht adviseren op basis van ligging, omgevingsfactoren, bouwstijl, staat van onderhoud en eventuele historische aspecten van uw toekomstige huis.

Samen vinden we het huis van uw dromen

Onze aankoopbemiddeling begint natuurlijk samen met u. We vragen u uitgebreid naar alle aspecten die u belangrijk vindt. Zoekt u een woning op een groot perceel? Of heeft u een bedrijf aan huis? Komt u uit de Randstad en wilt u graag landelijker gaan wonen? Omdat we actief zijn in het hele land, kennen we de verschillende regio’s met alle bijzondere kenmerken goed. In onze portefeuille vindt u een ruim aanbod exclusieve en bijzondere woningen. Zit uw droomhuis hier nog niet bij? Dan gaan we heel gericht voor u op zoek naar een woning die aan al uw wensen voldoet.

Meer weten? Wilt u de mogelijkheden eens met ons bespreken of wilt u ons uw wensen voorleggen? Wij drinken graag een kop koffie met u. Neem vrijblijvend contact met ons op.


Ik wil meer weten!
Woning verkopen Woning taxeren Monument aankopen of verkopen Erfgoed aankopen of verkopen Stille verkoop Huis verkopen