Stille verkoop

Home » Diensten » Stille verkoop

Specialisten in Landelijk en Bijzonder Wonen

Aankoopmakelaar Verkoopmakelaar Taxatie Monumentenmakelaar Erfgoedmakelaar Stille verkoop

Stille verkoop


Stille verkoop, de naam zegt het al. De verkoop van onderstaande woningen wordt discreet behandeld. De Landerije treedt hiermee niet naar buiten middels advertenties, borden en plaatsingen op Funda en de eigen website.

Kunt u in het huidige woningaanbod uw droomhuis niet vinden? Kijk dan eens naar onderstaande woningen in stille verkoop.

Wellicht is deze marktbenadering ook geschikt voor uw situatie? Neemt u dan gerust contact met ons op om het verkooptraject van uw woning te bespreken.

Bommelerwaard


De Leenderthoeve (1907) is een riante herenboerderij op een perceel van 5.600 m² in de Bommelerwaard. De hoeve heeft een inhoud van 1.785 m³ en een woonoppervlakte van 415 m².

 

In 2008 is de hoeve ingrijpend verbouwd en gemoderniseerd. Ook is er een bewoonbare vijfroedige hooiberg toegevoegd. Deze is volledig geoutilleerd en heeft een woonoppervlakte van 115 m². De Leenderthoeve biedt ruime gelegenheid voor werken aan huis en meergeneratiewonen. Met hun manier van tuinieren doen de eigenaren hun best om de natuur zo goed mogelijk te ondersteunen. Deel uitmakend van de gemeente Zaltbommel ligt deze locatie ideaal tussen Utrecht (30 min.) en 's-Hertogenbosch (15 min.).

 

Het perceel heeft veel parkeerruimte. De bestemming is werk gerelateerd wonen. Het object is, formeel na goedkeuring van de gemeente, bestemd voor onder andere dienstverlenende bedrijven zoals: accountants- of advocatenkantoren, consultancybedrijven, IT-bedrijven, conferentie- vergadercentrum, maar ook een aannemersbedrijf, autobedrijf/garage, constructiebedrijf, transportbedrijf, groente- en fruithandel, montagebedrijf voor fietsen, dierenopvang/asiel, verkoop en reparatie machines en loonbedrijf, meubelbedrijf, handelsbedrijf, groothandel tuinmachines, bloemisterij, meubelfabriek, dierenartspraktijk en de mogelijkheden zijn er vast ook voor een bed & breakfast, maar ook voor agrarisch verwante bedrijven en bedrijven zoals hoveniers. Kortom, er kan echt heel veel op deze mooie en fijne plek. Naar verwachting zal er in in 2020 een glasvezelnetwerk zijn aangelegd.


Wenst u meer informatie over deze woonboerderij? Neem  dan contact op met de makelaars van De Landerije.Specialisten in Landelijk en Bijzonder Wonen


Aankoopmakelaar Verkoopmakelaar Taxatie Monumentenmakelaar Erfgoedmakelaar Stille verkoop