Stille verkoop

Home » Diensten » Stille verkoop

Specialisten in Landelijk en Bijzonder Wonen

Aankoopmakelaar Verkoopmakelaar Monumentenmakelaar Erfgoedmakelaar Stille verkoop

Stille verkoop


Stille verkoop, de naam zegt het al. De verkoop van onderstaande woningen wordt discreet behandeld. De Landerije treedt hiermee niet naar buiten middels advertenties, borden en plaatsingen op Funda en de eigen website.

Kunt u in het huidige woningaanbod uw droomhuis niet vinden? Kijk dan eens naar onderstaande woningen in stille verkoop.

Wellicht is deze marktbenadering ook geschikt voor uw situatie? Neemt u dan gerust contact met ons op om het verkooptraject van uw woning te bespreken.

Bergharen


Denk je aan Nederland dan denk je aan klompen, tulpen en molens. Ooit waren er in Nederland ruim 10.000 molens volop in bedrijf. Door technologische ontwikkelingen zijn de meesten echter overbodig geworden. Op dit moment zijn er nog maar duizend in Nederland. Een aantal hiervan is geschikt gemaakt voor bewoning en een daarvan wordt u in stille verkoop aangeboden door De Landerije. Ideaal voor eigen bewoning of belegging/vakantiehuis.

Beltmolen De Verrekijker is gebouwd in 1904, heeft een vloeroppervlakte van circa 240 m2 en staat op een perceel van ruim 11.000 m2. Belt u voor meer informatie met de erfgoedmakelaars van De Landerije.Specialisten in Landelijk en Bijzonder Wonen


Aankoopmakelaar Verkoopmakelaar Monumentenmakelaar Erfgoedmakelaar Stille verkoop