Een huis kopen in het buitenland

Bent u op zoek naar een luxe woning of bijzondere villa in het buitenland? De Landerije biedt een exclusieve selectie van prachtige vakantiewoningen en tweede huizen op unieke locaties in het buitenland. Wij begeleiden u bij graag bij het vinden en aankopen van uw eigen stukje paradijs, waar ook ter wereld.

Ontdek uw droomhuis in het buitenland

Stelt u zich eens voor: ontwaken met de warme bries van de Middellandse Zee die door de palmbomen waait terwijl u uitkijkt over uw eigen privédomein. Genieten van een glas wijn op het terras van uw villa terwijl de zon ondergaat achter de glooiende heuvels. Bent u geïnteresseerd in de aankoop van een huis in het buitenland? Of u nu denkt aan uw pensioen en wil gaan genieten van uw gouden jaren, of de winters en vakanties wilt doorbrengen in uw eigen tweede woning: wij helpen u graag bij het vinden van een pand dat bij uw wensen past. Maak van uw droom realiteit en ontdek de mogelijkheden! Bij De Landerije vindt u een wisselend aanbod van luxe villa’s en unieke woningen in onder andere Europa, Bali en Zuid-Afrika.

Investeren in comfort én in uw toekomst

Een eigen woning in het buitenland biedt u niet alleen woongenot, comfort, ontspanning en luxe in een heerlijk klimaat. Het is ook een slimme en waardevolle investering voor de toekomst. Bovendien biedt een huis in het buitenland u een uitstekende kans om extra inkomen te genereren wanneer u er niet zelf van geniet door het te verhuren. De Landerije begeleidt u graag bij de aankoop van een woning of villa die u optimaal financieel rendement biedt. Onze makelaars hebben volop ervaring met internationale vastgoedmarkten. Zij kunnen u adviseren over fiscale voordelen zoals belastingaftrek voor bijvoorbeeld hypotheekrente en onroerendgoedbelasting én over de beste verhuurmogelijkheden, zodat uw investering maximaal voor u kan werken.

Val de Vie: luxueus wonen in Zuid-Afrika

Val de Vie is een uniek estate in het prachtige Zuid-Afrika en wordt in Nederland exclusief vertegenwoordigd door De Landerije. Hier is luxe meer dan alleen een woord: het is een levensstijl. Val de Vie heeft een scala aan prachtige villa's, woningen en appartementen in het hogere segment. Het stijlvolle domein biedt uitgebreide faciliteiten op het gebied van wellness, activiteiten en lifestyle en heeft bovendien een eigen golfbaan voor de liefhebbers. Gelegen in de Paarl-Franschhoek vallei, op 40 minuten van Kaapstad en omringd door majestueuze bergen en de beroemde wijngebieden, geniet u op Val de Vie het hele jaar door van comfortabel wonen onder de Afrikaanse zon. Lees hieronder meer over Val de Vie en laat u inspireren!

Sanur, Bali
Oasis Residence

Luxueus wonen op Bali. Omarm de rust van het leven aan het strand, op een steenworp afstand van het bruisende stadsleven.

Woonoppervlakte 150m²   Oppervlakte 212m²   Kamers 4 kamers   Oppervlakte 3 slaapkamers
Bekijk deze woning

Paarl
Paarl Valleij

Schitterende woningen in de gouden driehoek van de Zuid-Afrikaanse Westkaap.

Woonoppervlakte 141m²   Oppervlakte 0m²   Kamers 4 kamers   Oppervlakte 3 slaapkamers
Bekijk deze woning

Paarl
Evergreen Wild Olive

Schitterende woningen met veel comfort voor 65-plussers in het hart van de Paarl-Franschhoek vallei.

Woonoppervlakte 263m²   Oppervlakte 0m²   Kamers 4 kamers   Oppervlakte 3 slaapkamers
Bekijk deze woning

Paarl
Evergreen Luxury Suites

Luxe suites exclusief voor 65-plussers in het hart van de Paarl-Franschhoek vallei.

Woonoppervlakte 66m²   Oppervlakte 0m²   Kamers 3 kamers   Oppervlakte 2 slaapkamers
Bekijk deze woning

Paarl
Val de Vie Vivante Village

Appartementen in een levendig dorp in een prachtige vallei.

Woonoppervlakte 106m²   Oppervlakte 0m²   Kamers 4 kamers   Oppervlakte 3 slaapkamers
Bekijk deze woning

Kaapstad
Zeeland Pier II

Comfortabele stadsappartementen met schitterend zicht op de Tafelberg of de skyline van Kaapstad.

Woonoppervlakte 139m²   Oppervlakte 0m²   Kamers 4 kamers   Oppervlakte 3 slaapkamers
Bekijk deze woning

Los AlcÁzares
Las Lomas del Rame

Nieuw project van vrijstaande villa's op 900 meter van de fantastische stranden van Los Alcazares.

Woonoppervlakte 141m²   Oppervlakte 0m²   Kamers 4 kamers   Oppervlakte 3 slaapkamers
Bekijk deze woning