Wamel

Wilhelminastraat 9

Woonoppervlakte 516M²   Oppervlakte 2160M²   Kamers 14   Oppervlakte 7 € 1.375.000,-

Wonen en werken in een monumentale villa, waar woonwensen werkelijkheid worden.

Huize “De Laak” is een monumentaal landhuis met een authentieke en imposante uitstraling. Het ademt historie en is tegelijkertijd uiterst functioneel. Te beginnen bij de locatie: een groot perceel van 2.160 m² op een terp in hartje Wamel. Daarnaast past het huis bij vele woonwensen. Dankzij het grote woonoppervlak van 516 m² kunnen die met gemak naast elkaar bestaan. De monumentale villa wordt aangeboden met 40 nog te plaatsen zonnepanelen.

Karakteristiek wonen in een dorp

Het is de ideale plek voor een groot ondernemend gezin met de wens om kantoor of bedrijf aan huis te houden. Maar ook een samengesteld gezin kan hier fantastisch wonen. Geniet in de royale living met serre en aangrenzende muziekkamer, in de fijne woonkeuken met toegang tot het terras of trek je terug in het achterhuis waar nu het thuiskantoor is gerealiseerd. Wij tellen daarnaast 7 slaapkamers en 2 badkamers. Met een kleine aanpassing tover je de huidige werkkamer om tot slaapkamer nummer 8. En wie de grote speelkamer op de zolderverdieping niet nodig heeft als hobbykamer of chillplek voor de jongelui, kan van deze ruimte eenvoudig slaapkamer nummer 9 en 10 maken. Daarnaast is er een dubbele garage en de kantoorruimte met eigen entree, toilet en keuken.

Klaar voor een nieuwe toekomst

Die eigen entree maakt het landhuis ook zeer geschikt als meergeneratiewoning. Met twee ingangen hebben beide huishoudens voor- en achterhuis hun eigen voordeur en huisnummer. Ook hebben zij elk een eigen trapopgang naar de bovenverdieping. Begane grond en bovenverdieping zijn moeiteloos op te splitsen in twee aparte huishoudens. De afgelopen decennia heeft de huidige eigenaar het met liefde gerestaureerd en met zorg onderhouden. Nu is het tijd dit bijzondere plekje over te dragen aan een nieuwe bewoner die het landhuis wil koesteren voor deze en volgende generaties. De woning wordt geleverd met 40, nog nieuw te plaatsen, zonnepanelen. Daarnaast staat de huidige eigenaar ervoor open de nieuwe bewoner financieel en praktisch te ondersteunen bij het moderniseren van de woning. Wij vertellen daar graag meer over tijdens een bezichtiging

Download de brochure met foto's, uitgebreide beschrijving, plattegronden en maatvoering!

Heeft u interesse in deze woning?
Neem dan contact op.

Land van Maas en Waal

Boudewijn de Groot bezong het al in de jaren ‘60: de groene hemel en in de blauwe zon in het Land van Maas en Waal! Zijn ode aan deze prachtige streek is niet voor niets. Ontdek deze nostalgische waterrijke regio, precies tussen Maas en Waal.

Bekijk