De Landerije | Hilde Kuus

Makelaars Landerije Hilde Kuus, header1
Makelaars Landerije Hilde Kuus, header2
Home » Over de Landerije » Landerije Makelaars » Hilde Kuus

Hilde Kuus

NVM Register Makelaar - Taxateur

Hilde Kuus opende begin 2019 de deuren van haar Landerije-vestiging in regio Maas en Waal - Oss; haar eigen woonomgeving. Na ruim dertien jaar als NVM Makelaar Taxateur werkzaam te zijn geweest op diverse kantoren in zowel bestaande woningen, nieuwbouw als commercieel vastgoed, nam zij het heft in eigen handen en koos voor haar passie; panden met een verhaal. Met oog voor historie, monumentale waarde en persoonlijke wensen, start Hilde met De Landerije Maas en Waal.

Hilde Kuus heeft een bouwkundige achtergrond en volgde de opleiding tot makelaar/taxateur vanuit de wens niet enkel met de technische kant van panden bezig te zijn. Haar interesse in architectuur, bouwgeschiedenis, natuur en - niet te vergeten - mensen, zorgt dat zij verder kijkt dan het pand alleen. Kansen zien en pakken, bezig zijn met mogelijkheden. Daar zit haar meerwaarde.

Geboren in Heerewaarden groeide zij op tussen de rivieren. Na een omzwerving vestigde zij zich enkele jaren geleden weer in haar geboortedorp. Met de start van De Landerije Maas en Waal komt zij ook zakelijk ‘back to her roots’. Door de regio goed te kennen, weet zij locaties op waarde te schatten en haar enthousiasme te delen.

Hilde is als Register Makelaar Taxateur ingeschreven in zowel de kamers Wonen als BV (commercieel vastgoed) van het NRVT en VastgoedCert. Tevens is zij geselecteerd als NMo-Monumentenmakelaar. Jaarlijks houdt zij haar kennis op peil via de educatie van deze instanties, maar ook buiten deze cursusdagen prikkelt zij nog graag haar hersenen met nieuwe informatie.

U treft Hilde geregeld op het hoofdkantoor in Asperen of bij haar thuis in Heerewaarden. Dagelijks doorkruist Hilde Kuus haar werkgebied op pad naar afspraken. Zij komt dus ook graag bij u thuis.

De grootste misvatting? Mensen denken al snel dat De Landerije enkel dure panden verkoopt, maar dat is niet altijd het geval. De Landerije is inderdaad ‘niet voor iedereen’, maar wel voor elke woning met een bijzondere ligging, achtergrond of architectuur.

Met passie je werk doen, met panden waar je hart sneller van gaat kloppen. Dat is het uitgangspunt voor ervaren makelaar-taxateur Hilde Kuus.


Maak een afspraak
088-0044244
h.kuus@landerije.nl


Bekijk het woningaanbod

Recent aanbodTrambaan 29 te Boven-leeuwen

€ 1.200.000,- k.k.

Droomvilla met zwembad en poolhouse

Stationsstraat 57 te Druten

€ 1.250.000,- k.k.

Royale jaren ’30 woonboerderij met Bed & Wellness.

Zoggelsestraat 106 te Heesch

€ 1.250.000,- k.k.

Idyllische woonboerderij met prachtige aanbouw.

Wilhelminastraat 9 te Wamel

€ 1.549.500,- k.k.

Statig landhuis met ruimte en fraai aangelegde tuin.