De Landerije | Hilde Kuus

Makelaars Landerije Hilde Kuus, header
Home » Over de Landerije » Landerije Makelaars » Hilde Kuus

Hilde Kuus

Register Makelaar - Register Taxateur

Hilde Kuus opende begin 2019 de deuren van haar Landerije-vestiging in regio Maas en Waal - Oss; haar eigen woonomgeving. Na ruim dertien jaar als NVM Makelaar Taxateur werkzaam te zijn geweest op diverse kantoren in zowel bestaande woningen, nieuwbouw als commercieel vastgoed, nam zij het heft in eigen handen en koos voor haar passie; panden met een verhaal. Met oog voor historie, monumentale waarde en persoonlijke wensen, start Hilde met De Landerije Maas en Waal.

Hilde Kuus heeft een bouwkundige achtergrond en volgde de opleiding tot makelaar/taxateur vanuit de wens niet enkel met de technische kant van panden bezig te zijn. Haar interesse in architectuur, bouwgeschiedenis, natuur en - niet te vergeten - mensen, zorgt dat zij verder kijkt dan het pand alleen. Kansen zien en pakken, bezig zijn met mogelijkheden. Daar zit haar meerwaarde.

Geboren in Heerewaarden groeide zij op tussen de rivieren. Na een omzwerving vestigde zij zich enkele jaren geleden weer in haar geboortedorp. Met de start van De Landerije Maas en Waal komt zij ook zakelijk ‘back to her roots’. Door de regio goed te kennen, weet zij locaties op waarde te schatten en haar enthousiasme te delen.

Hilde is als Register Makelaar Taxateur ingeschreven in zowel de kamers Wonen als BV (commercieel vastgoed) van het NRVT en VastgoedCert. Tevens is zij geselecteerd als NMo-Monumentenmakelaar. Jaarlijks houdt zij haar kennis op peil via de educatie van deze instanties, maar ook buiten deze cursusdagen prikkelt zij nog graag haar hersenen met nieuwe informatie.

U treft Hilde geregeld op het hoofdkantoor in Asperen of bij haar thuis in Heerewaarden. Dagelijks doorkruist Hilde Kuus haar werkgebied op pad naar afspraken. Zij komt dus ook graag bij u thuis.

De grootste misvatting? Mensen denken al snel dat De Landerije enkel dure panden verkoopt, maar dat is niet altijd het geval. De Landerije is inderdaad ‘niet voor iedereen’, maar wel voor elke woning met een bijzondere ligging, achtergrond of architectuur.

Met passie je werk doen, met panden waar je hart sneller van gaat kloppen. Dat is het uitgangspunt voor ervaren makelaar-taxateur Hilde Kuus.


Maak een afspraak
088-0044244
h.kuus@landerije.nl


Bekijk het woningaanbod

Recent aanbodWaalbandijk 19 te Boven-leeuwen

Onder bod

De voormalige pastorie; een gerenoveerde dijkvilla in Chaletstijl.

Reethsestraat 19 te Valburg

€ 875.000,- k.k.

Karakteristieke woonboerderij met paradijselijke tuin op 3.605 m² perceel

Grotestraat 8 te Bergharen

€ 1.200.000,- k.k.

Heerlijke burgemeestersvilla; privacy op eigen landgoed van 19.000m²

Rooijsestraat 74 - 74a te Dreumel

€ 695.000,- k.k.

Imposante woning met talloze mogelijkheden, waaronder winkelruimte