Dreumel

Oude Maasdijk - Bouwkavel B

Woonoppervlakte 0M²   Oppervlakte 815M²   Kamers   Oppervlakte € 265.000,-

Zelf bouwen aan de rand van het dorp Dreumel? Op de Oude Maasdijk kan het!

Net buiten de dorpskern liggen 3 bouwkavels voor het bouwen van een vrijstaande woning; De bouwkavels meten 770 tot 1.010 m² en liggen direct aan de Oude Maasdijk. Het bestemmingsplan biedt ruimte voor het bouwen van een vrijstaand woonhuis, ook is het mogelijk om (door 2 kavels te combineren) een tweekapper te plaatsen. Er zijn al diverse (voor)onderzoeken uitgevoerd, zodat de bouwvergunning voor het ontwerp van jouw dromen kan worden aangevraagd.

Wonen met de dorpskern op fietsafstand

De Oude Maasdijk is van oudsher een buurtschap en ligt aan de rand van het dorp Dreumel. Alle voorzieningen van het dorp zijn dan ook op fietsafstand gelegen. De uiterwaarden en de natuur van het Land van Maas en Waal bevinden zich op loopafstand. De Oude Maasdijk functioneerde vroeger als dijk, reeds in de 16e eeuw verloor de Oude Maasdijk zijn functie en werd er op de oude dijk gebouwd. Vandaar dat de kavels wat hoger liggen dan de straat en omgeving.

Centraal én in het land van Maas en Waal

Het dorp Dreumel is landelijk gelegen en voorziet in een basisschool, supermarkt, kleinschalig winkelaanbod waaronder Kruidvat, bloemist en warme bakker en (sport)faciliteiten waaronder een buitenzwembad. Het dorp ligt centraal tussen Nijmegen en Den Bosch. Beide steden zijn in 25 autominuten bereikbaar. Spring je op de fiets, dan sta je via het veerpontje met 5 kilometer in Tiel.

Download de brochure met de uitgebreide informatie of neem contact op met de makelaar!

Heeft u interesse in deze woning?
Neem dan contact op.

Dreumel

Er liggen prachtige dorpen in het Land van Maas en Waal. Een dorp waar het echt geweldig wonen is, is Dreumel. Een gemoedelijke plaats met een rijk aanbod aan prachtige huizen in zowel het dorp als in het buitengebied.

Bekijk

Land van Maas en Waal

Boudewijn de Groot bezong het al in de jaren ‘60: de groene hemel en in de blauwe zon in het Land van Maas en Waal! Zijn ode aan deze prachtige streek is niet voor niets. Ontdek deze nostalgische waterrijke regio, precies tussen Maas en Waal.

Bekijk