Ewijk

Vordingstraat 34 a

Woonoppervlakte 367M²   Oppervlakte 1900M²   Kamers 5   Oppervlakte 4 € 1.150.000,-

Riant landhuis met mogelijkheid voor kantoor aan huis of mantelzorgwoning

Aan de rand van het dorp, omgeven door landerijen en een waterplas, ligt dit vrijstaande landhuis. De goed onderhouden witte woning steekt schitterend af tegen de groene omgeving. De sierlijke, strak aangelegde voortuin verwelkomt iedereen in stijl. Het royale perceel herbergt eveneens een bijzondere zij- en achtertuin met diverse terrassen en een fraaie waterpartij. De tuinkamer, met verlichting en verwarming, is een fijne plek om alle seizoenen te beleven of te chillen met vrienden. Ook in het landhuis zelf ademt het buitenleven door elk vertrek door de vele ramen en de open inrichting. In de living, waar ook de eetkamer en serre gesitueerd zijn, vangt de gashaard alle blikken. De fraaie vormgeving van de haard creëert meerdere gezellige plekken, terwijl de royale ruimte zijn open karakter behoudt. Ook diverse details zoals de riante entree met vide en de elegante trap laten zien dat dit woonhuis weldoordacht en met gebruik van goede materialen is ingericht. Kortom een huis met een strak palet met een open karakter. Juist door het open karakter kunt u deze woning naar wens transformeren in een huis met nog meer landelijke allure.

Goede basis voor familiehuis

Door de ruimte in het huis en in de vrijstaande schuur/garage biedt het een zee aan mogelijkheden. Een praktijk of kantoor aan huis, een mantelzorgwoning, gastenverblijf of het stallen van oldtimers. Daarnaast heeft de woning Energielabel A. Het huis is prima geïsoleerd, voorzien van zonnepanelen en een hybride verwarmingssysteem. Op de verdieping beschikt u over vier slaapkamers (voorheen vijf) en naar wens tovert u de waterpartij om in een zwemvijver. Al met al een woning met een goede basis voor een fijn familiehuis.

Dorp nabij Nijmegen in het Land van Maas en Waal

Wonen in het groene land van Maas en Waal in een dorp met tal van voorzieningen. Diverse voorzieningen waaronder winkels, horeca, een basisschool en een rijk verenigingsleven zijn in Ewijk beschikbaar. Met de A50 en A73 in de buurt zijn vele delen van het land binnen een uur bereikbaar. Het dorp Ewijk ligt vlakbij de grotere plaatsen Beuningen en Wijchen die op hun beurt weer grenzen aan de universiteitsstad Nijmegen.

Download de brochure met foto's, uitgebreide beschrijving, plattegronden en maatvoering!

Heeft u interesse in deze woning?
Neem dan contact op.

Land van Maas en Waal

Boudewijn de Groot bezong het al in de jaren ‘60: de groene hemel en in de blauwe zon in het Land van Maas en Waal! Zijn ode aan deze prachtige streek is niet voor niets. Ontdek deze nostalgische waterrijke regio, precies tussen Maas en Waal.

Bekijk