Boven-leeuwen

Trambaan 3 b

Woonoppervlakte 160M²   Oppervlakte 1168M²   Kamers 5   Oppervlakte 4 € 650.000,-

Half-vrijstaande woning op natuurlijk ingericht perceel

Half-verdiept en half-vrijstaand, hier word je verrast door de hoeveelheid ruimte en lichtinval. Ontworpen door en voor de architect zelf. Ingetogen aan de voorzijde, achter open en tuingericht. De woning maakt onderdeel uit van een fraai ensemble van drie bio-based woningen in een historische boomgaard van totaal 3.505m². Hier woont je met en in de natuur. Doordat de woning half verdiept is gebouwd is de slaapverdieping in de zomer heerlijk koel; en in de winter wordt warmte vastgehouden. Kom kijken en laat je verrassen.

Ongekende buitenbeleving

Via een langzaam oplopend grastalud arriveert u op de beletage. Via de gezamenlijke hal met vestibule en garderobe, volgt de entree naar de woning. De hal functioneert als lange corridor met imposante glaspui en zicht op de patio. Ook de living biedt een ongekende buitenbeleving met schitterend tuinzicht. Let ook op de geheel te openen harmonica-pui naar de veranda (ideaal als tweede en eigen ingang), met van daaruit de trap die afdaalt naar de tuin. De keuken van eikenhout in U-vorm is fraai verbonden met de woonkamer. De oplettende kijker ziet een mooi patroon van ramen die vanuit de keuken naar de living steeds breder worden. De verdieping naar beneden biedt eveneens verrassend veel ruimte met onder andere vier slaapkamers, waarvan een met toegang naar de patio, alsmede een royale en luxe badkamer.

Appartementsrecht

De drie woningen op het terrein vormen gezamenlijk VvE Trambaan 3 Boven-Leeuwen. Hierdoor wordt deze woning verkocht als appartementsrecht waarin onder ander afspraken over gezamenlijke ruimtes zijn vastgelegd. Elke eigenaar heeft een privé-tuin met eigen terras(sen). De tuin aan de voorzijde biedt gezamenlijke parkeervoorzieningen, fietsenstalling en boomgaard. Als eigenaar van een appartement wordt u lid van de Verenging van Eigenaren (VvE), waaraan u een maandelijkse bijdrage aan betaalt. Uit deze bijdrage wordt o.a. een deel van het onderhoud en de opstalverzekering geregeld, zodat u daar geen aanvullende kosten voor heeft.

Download de brochure met foto's, uitgebreide beschrijving, plattegronden en maatvoering!

Heeft u interesse in deze woning?
Neem dan contact op.

Land van Maas en Waal

Boudewijn de Groot bezong het al in de jaren ‘60: de groene hemel en in de blauwe zon in het Land van Maas en Waal! Zijn ode aan deze prachtige streek is niet voor niets. Ontdek deze nostalgische waterrijke regio, precies tussen Maas en Waal.

Bekijk

Vanuit het huis, maar ook ook in de tuin, beleef je de natuur volop

Mogelijk vraagt u zich af: waarom gaan deze mensen in hemelsnaam dit mooie plekje en huis verkopen? Want we wonen hier heel prettig, in het groen met fijn uitzicht. We hebben onze dochters hier zien...


Bekijk