Veen

Maasdijk 104

Woonoppervlakte 214M²   Oppervlakte 3266M²   Kamers 6   Oppervlakte 3 € 1.075.000,-

Villa met privéstrand aan de Afgedamde Maas, inclusief mogelijkheid aanleg bootsteiger.

Op een van de allermooiste plekjes aan de Maasdijk verrijst in het jaar 2000 deze rietgedekte villa. Kenmerkend is de fraaie symmetrische bouw met twee dakkapellen aan de straatzijde en daartussen de entree. Links heeft u ruim toegang tot de aangebouwde garage met daar direct naast de informele ingang via de bijkeuken. Eenmaal binnen toont deze villa alle ruimte en mogelijkheden om op maar drie woonlagen heerlijk te wonen, te leven en te werken. Bijzondere aandacht verdienen de woonkamer en de riante woonkeuken met adembenemende uitzichten over de rivier. Achter de villa is het bijzonder goed vertoeven in de heerlijke tuin met guesthouse en daarachter, het privéstrand over de volledige breedte van de tuin.

Wonen aan het water

Vier verdiepingen telt deze villa. We nemen u graag mee. Voorbij de entree en bijkeuken aan de voorzijde heeft u toegang tot de living en de woonkeuken die met schuifdeuren met elkaar zijn verbonden. De living, met sfeervolle zandstenen schouw met haard, heeft openslaande deuren naar de tuin. In de prachtige woonkeuken met kookeiland is gekozen voor een schuifpui, met toegang tot het terras en met zicht op de tuin en de rivier. Vanuit de hal kunt u naar het souterrain met daarin twee ruime kamers, ideaal voor hobby en werk. Op de verdieping zijn drie slaapkamers, waaronder een ruime masterbedroom met kastenwand en een badkamer. Let vooral ook op de overloop met schuifpui naar het balkon. Het uitzicht hier is magistraal. Een vlizotrap tot slot biedt toegang tot de ruime vliering met mogelijkheden voor extra slaapkamers.

Guesthouse aan het strand

Rondom de villa ligt de tuin, ruimtelijk met veel gazon en beplanting op de perceelgrenzen. De royale aangebouwde garage biedt naast veel ruimte ook krachtstroom en een aansluiting voor een oplaadpaal. In 2015 is een guesthouse in de tuin geplaatst. Een fijne plek om nog dichter bij het water te recreëren en te genieten van het privé-strand aan de Afgedamde Maas. Wilt u er een boot aanleggen? Ook dat behoort tot de mogelijkheden op deze heerlijk rustige plek nabij steden als Breda, ’s-Hertogenbosch en Gorinchem. U vaart dan zo de Maas en Waal op.

Download het magazine van deze woning met foto's, uitgebreide beschrijving, plattegronden en maatvoering!

Heeft u interesse in deze woning?
Neem dan contact op.

Yachts

Het verzorgen van een unieke beleving: daarin vinden De Landerije en Bekkers Yachts elkaar. Want net als De Landerije staat Bekkers Yachts voor smaak...


Bekijk deze partner

Altena Bommelerwaard

Niet voor niets worden deze naast elkaar liggende regio’s het Riviereiland genoemd: de Bommelerwaard en het Land van Altena liggen precies tussen de Maas en de Waal. Een prachtig stukje Nederland waar rust, ruimte, historie en cultuur samenkomen!

Bekijk