Wonen in een villa

Het is vast een droom voor velen: wonen in een villa. Een riante vrijstaande woning waar u alle ruimte hebt om comfortabel te wonen en te werken en waar u omringd bent door groen!

Wat is een villa?

Wat is precies een villa? Tot in de negentiende eeuw werd een vrijstaande luxe woning een landhuis genoemd, maar later kwam de benaming ‘villa’ in zwang. Die naam is afgeleid van de Romeinse ‘villa urbana’, een stijlvol vrijstaand huis in de omgeving van Rome. Een landhuis staat in het buitengebied en heeft vrijwel altijd veel grond om de woning heen. Een villa staat in dorp of stad, maar is altijd vrijstaand. Vooral in de jaren ‘30 werden veel villawijken gebouwd, vaak net buiten de bebouwde kom.

Wonen in een villa

Wonen in een villa betekent genieten van een riant woonoppervlak, volop rust en ruimte en een ultiem gevoel van privacy en comfort in een prachtige omgeving, zonder directe buren naast u. Bent u op zoek naar de villa van uw dromen? Of wilt u uw unieke bezit juist verkopen aan de juiste doelgroep? De Landerije is gespecialiseerd in de aan- en verkoop van bijzondere villa’s in heel Nederland. Of u nu een landelijk gelegen authentieke villa of een villa onder architectuur zoekt of bezit.

Villa’s in heel Nederland

Nederland is vele mooie streken rijk, elk met hun eigen gezicht, karakter en sfeer. De makelaars van De Landerije hebben hun eigen specialisatie per regio. Zij kennen de omgeving tot in detail en zijn op de hoogte van het actuele woningaanbod in het gebied waar u graag wilt wonen, of waar u uw woning te koop aan wilt bieden. Zo heeft u bij De Landerije altijd uw vaste aanspreekpunt en kunt u rekenen op een makelaar die op basis van uw specifieke wensen voor u aan de slag gaat.