Wonen in een appartement

Een royaal woonoppervlak, alle comfort die u zich maar kunt wensen, een prachtig uitzicht en niemand die bij u naar binnen kijkt? Ontdek wonen in een exclusief appartement, riant penthouse of prachtige loft en ervaar de luxe!

Wat zijn een appartement, penthouse en loft?

Zowel een appartement, een penthouse én een loft zijn woningen in een gebouw met meerdere verdiepingen. Het grootste verschil tussen een penthouse en een appartement is dat een penthouse altijd op de bovenste verdieping van een woongebouw ligt. Een loft is een bewoonbaar gemaakte verdieping van een gebouw en bestaat meestal uit een ruimte. Vaak zijn het oude fabriekspanden, scholen of pakhuizen die omgedoopt worden tot loft. De meeste luxe appartementen en penthouses hebben een groot dakterras of royaal balkon, en soms zelfs een daktuin.

Wonen in een luxe appartement

In Nederland is het wonen in een luxe appartement, riant penthouse of stoere loft tegenwoordig een onstuitbare trend. Ook bezitters van een tweede huis in het buitenland kiezen vaak voor de aankoop van dit type woning. Wonen op hoogte betekent namelijk zeker niet dat u in hoeft te leveren op wooncomfort, ruimte, luxe of het contact met de natuur. Integendeel! U geniet van een prachtig uitzicht op het groen en de wolkenluchten en u heeft volop privacy. Bovendien heeft u geen omkijken naar het onderhoud van tuin of perceel en omdat u gelijkvloers woont, hoeft u geen trappen op en af.

Ervaar de samenwerking met een specialist

Bent u toe aan een volgende stap in uw wooncarrière en op zoek naar een luxe appartement, karakteristieke loft of riant penthouse? Laat u begeleiden door De Landerije makelaars en adviseurs. Wij bemiddelen in alle Nederlandse regio’s voor u in unieke woningen in het hogere segment. Onze makelaars kennen het aanbod in zowel de reguliere als in de stille verkoop. Besluit u uw appartement of penthouse te verkopen? Ook dan kunt u vanzelfsprekend rekenen op de expertise van onze deskundige makelaars