Wonen in een bungalow

Wilt u vanuit elke ruimte in huis direct uw tuin in kunnen stappen? Dat kan als u in een bungalow woont! Hier combineert u het gemak van gelijkvloers wonen met de luxe van een vrijstaand huis!

Wat is een bungalow?

We spreken van een bungalow als een woning vrijstaand is en alleen een woonlaag op de begane grond heeft. Wanneer zich één kamer op een hogere woonlaag bevindt, wordt zo’n woning vaak een semibungalow of splitlevelwoning genoemd. In een bungalow vindt u dus geen verdiepingen, geen trappen of liften, geen zolder en geen kelder. Het feit dat alle ruimten zich op hetzelfde niveau bevinden, levert niet alleen veel praktische voordelen op. Oók komen alle ruimten in het huis direct uit op de tuin of het terras waardoor u altijd in direct contact staat met de natuur!

Wonen in een bungalow

Zoekt u naar optimaal wooncomfort en een toekomstbestendige woning waar binnen en buiten in elkaar overlopen? Wilt u luxe en vrijstaand wonen waarbij u eigenlijk continu dat fijne vakantiegevoel heeft, maar is de overstap naar een appartement nog nét iets te groot? Dan is een bungalow het ideale woningtype voor u. In het hedendaagse woningaanbod vindt u moderne luxueuze bungalows onder architectuur, maar ook karakteristieke, geheel gerenoveerde bungalows met een heel eigen uitstraling en sfeer. Waar uw voorkeur ook naar uitgaat, in een bungalow woont u altijd uniek!

Passie voor bijzonder wonen

De Landerije makelaars en adviseurs heeft kantoren in verschillende Nederlandse regio’s waardoor we het woningaanbod, de omgeving én de specifieke markt goed kennen. Gek genoeg zijn bungalows een schaars goed op de Nederlandse woningmarkt. Dus wilt u uw zoektocht beginnen naar de bungalow waar u nooit meer weg wilt? Of wilt u uw bijzondere bungalow juist verkopen, maar wel aan de juiste doelgroep? Dan kunt u rekenen op de betrouwbare en deskundige aan- en verkoopbegeleiding van onze makelaars. Wij brengen al meer dan 30 jaar met passie voor bijzonder wonen kopers en verkopers samen.