Ottoland

B 86

Woonoppervlakte 387M²   Oppervlakte 2400M²   Kamers 7   Oppervlakte 6 € 1.495.000,-

Villa van topkwaliteit met dito bijgebouw in de Alblasserwaard.

In een schilderachtig landschap van landerijen met hier en daar wat bomen ligt deze excellent verzorgde villa met vrij uitzicht aan de voor- en achterzijde. In de royale, gestileerde tuin zetten de fraai gevormde hagen de toon evenals de rondingen die verwerkt zijn in de klinkerbestrating. Sierlijk loopt de oprit vanaf de voorzijde van het huis door naar de achterzijde waar het hoogwaardige bijgebouw, momenteel in gebruik als garage, is gesitueerd. De klasse die deze woning uit 2001 uitstraalt vindt u ook terug in het interieur. De natuurlijke (half) ronde vormen zorgen voor een warm welkom in de stijlvolle hal. De bogen op de begane grond die de doorgang tussen de hal, woonkamer, keuken en serre markeren, creëren een fijne, open sfeer. De vrije adem van het leven stroomt door het hele huis. De bijzondere houten trap met balustrade nodigt uit om op u mooist de treden af te schrijden. De serre biedt een prachtig uitzicht over de landerijen. De goed geoutilleerde woonkeuken verleidt tot het bereiden van heerlijke maaltijden. Bij het knisperende vuur van de houthaard in de living is het heerlijk ontspannen. In het voorjaar lonkt het buitenleven door de openslaande deuren van de living en de serre. Comfort vindt u ook in het multifunctionele souterrain met een wellnessruimte met infrarood- en Finse sauna en een stoomcabine. Daarnaast zijn er nog twee riante kamers waarvan een met gashaard.

Bijgebouw geschikt als garage, gastenverblijf, mantelzorgwoning of kantoor

Met deze villa koopt u zowel een huis (volledig onderkelderd) als bijgebouw van topkwaliteit. Landelijk en ruim wonen met volop mogelijkheden om uw wensen te realiseren. In het riante souterrain, met een hoogte van 2,40 meter, is ruimte voor een kantoor aan huis, een gym of bioscoop. Het volledig geïsoleerde bijgebouw, met vloerverwarming en plaats voor vier auto’s, heeft zowel aan de voor- als achterzijde een overheaddeur, zodat het ook geschikt is voor een caravan of camper. De royale afmeting, inclusief verdieping, maakt het bijgebouw ook geschikt als gastenverblijf, mantelzorgwoning of kantoor.

Landelijk en centraal

De landelijk gelegen villa is gesitueerd in de lintbebouwing van Ottoland. Via de A15 is het centrale knooppunt Gorinchem in een kwartier bereikbaar. Kortom deze unieke, landelijk gelegen villa is een bezichtiging meer dan waard.

Download het magazine met meer foto's, video, uitgebreide beschrijving, plattegronden en maatvoering.

Heeft u interesse in deze woning?
Neem dan contact op.