Paarl

Paarl Valleij

Woonoppervlakte 141M²   Kamers 4   Oppervlakte 3 € 164.621,-

Schitterende woningen in de gouden driehoek van de Zuid-Afrikaanse Westkaap.

Wonen tussen de bergketens en de wijngaarden. Paarl Valleij Lifestyle Estate & Farm bestaat uit tien verschillende woningtypes. Het dorp ligt op 50 minuten rijden van het vliegveld van Kaapstad. Het resort behoort tot Val de Vie Estate, een landgoed waar de adem van het authentieke landleven uw zintuigen streelt. Een investering in welzijn en het ontmoeten van nieuwe vrienden.

Actief met het hele gezin

Een gouden gloed verwarmt de bergen van Drakenstein die Paarl Valleij omringen. De geur van inheemse bloemen bezwangert de lucht. Het licht van de zon weerkaatst in de slingerende Berg River. In de avond dansen de sterren aan de hemel. Wonen in Paarl Valleij is leven met het ritme van de natuur. Het gebied, waar de grond vroeger gecultiveerd werd door families, nodigt de kinderen van nu uit om op ontdekkingstocht te gaan. Van de speeltuin om de hoek tot de uitgestrekte velden vol wijnranken en het natuurreservaat om springbokken en zebra’s te spotten. Respect voor de natuur wordt hier met de paplepel ingegoten. Daarnaast dagen ook faciliteiten zoals sportvelden, een hondenpark en wandelpaden uit om met het hele gezin een gezond en actief leven te ontplooien. Hoort u al ‘panna’ terwijl uw zoon de bal behendig door uw benen speelt? En 'goal' als uw dochter de bal tussen de palen schiet. Daarbij is Paarl ook de toegangspoort naar de bijzondere Swartland regio en de prachtige westkust.

Veilig, comfortabel en onderwijs in de buurt

Veilig en comfortabel wonen in de gewilde, zich snel ontwikkelde gouden driehoek; de streek tussen Paarl, Franschhoek en Stellenbosch. Het innovatieve woningaanbod biedt volop keus om aan uw wensen te voldoen. De beveiliging van het resort is uitstekend. Diverse gerenommeerde scholen voor lager en middelbaar onderwijs bevinden zich op 3 tot 16 minuten rijden.

Neem contact met ons op voor meer informatie over Paarl Valleij.

Heeft u interesse in deze woning?
Neem dan contact op.