Paarl

Evergreen Luxury Suites

Woonoppervlakte 66M²   Kamers 3   Oppervlakte 2 € 99.700,-

Luxe suites exclusief voor 65-plussers in het hart van de Paarl-Franschhoek vallei.

Vlak bij de wijngaarden en omringd door grillige bergketens ligt Evergreen. Het dorp, met suites exclusief voor 65-plussers variërend van 44 m² tot 66 m², ligt op 35 minuten rijden van het vliegveld van Kaapstad. Evergreen behoort tot Val de Vie Estate, een landgoed waar de adem van het authentieke landleven uw zintuigen streelt. Een investering in welzijn en het ontmoeten van nieuwe vrienden.

Evergreen, een dorp vol levenslust

De wonderlijke schoonheid van de bergen omringt de immense Paarl-Franschhoek vallei. Grillig en mysterieus getuigen de bergketens van Drakenstein en Simonsberg van het eeuwenoude leven in de vallei. De oerkracht van de natuur vloeit ook door Evergreen waar levenslustige 65-plussers een nieuw hoofdstuk van hun leven schrijven. Sinds de ontwikkeling van Evergreen in 2017 zijn er meer dan 200 suites verkocht. Relaxen in de spa, de conditie op peil houden in het overdekte zwembad of bij de fitness in de buitenlucht. Met uw kleinkinderen aan de hand vertelt u een verhaal over de machtige bergen en de springende steenbokken. Als ze ouder zijn, trekken de kleinkinderen er zelf op uit over de 42 kilometer aan mountainbike trails of de 21 kilometer aan hardlooppaden. Samen beleeft u Afrika in het 3 hectare natuurreservaat waar springbokken, zebra’s en meer dan 175 vogelsoorten wonen. Naast alle faciliteiten voor een kwiek leven zijn er ook voorzieningen gericht op ouder worden. Van de rust in de bibliotheek met leeszaal tot persoonlijke, eerstelijnsgezondheidszorg aan huis of in het gezondheidscentrum. En als u er op uit wilt, Stellenbosch, de oudste stad van Zuid-Afrika, ligt op een kwartier rijden.

Veilig en gastvrij

Veiligheid en gastvrijheid kenmerken Evergreen. De natuur en diverse ontmoetingsruimtes met grote tuin zorgen voor verbinding. Met als gevolg een fijne, veilige gemeenschap die doet denken aan vervlogen tijden. Evergreen, in het centrum van Val de Vie Estate, is exclusief toegankelijk met biometrische toegangscontrole. De luxe suites met patio of balkon bevinden zich op de begane grond of verdieping (toegankelijk met lift).

Neem contact met ons op voor meer informatie over Val de Vie Evergreen Luxury Suites.

Heeft u interesse in deze woning?
Neem dan contact op.