Druten

Mr. van Coothstraat 30

Woonoppervlakte 227M²   Oppervlakte 1.870M²   Kamers 8   Oppervlakte 4 € 1.050.000,-

Woonboerderij met mogelijkheid voor kantoor of beroep aan huis

De witte gevel van deze woonboerderij uit 1910 steekt prachtig af tegen de rijkelijk begroeide tuin die de woning omringt. De originele voordeur en de hoge ramen met roedeverdeling stralen een warm welkom uit. De kenmerkende geborgenheid van een echte woonboerderij ademt zowel binnen als buiten door het hele perceel. De weidse, afgesloten tuin is een klein paradijs met vijver, gazon, oude bomen en een tuinhuis. De hal; een open, hoge ruimte met vide en bordestrap, laat direct het fijnbesnaarde karakter van deze woonboerderij zien. Het is een echt familiehuis met volop licht en bewegingsruimte. In het verzorgde interieur, met speelse doorkijkjes tussen de woon- en eetkamer en half-open keuken, vindt elk gezinslid een fijn plekje. De twee hergebruikte stalramen in combinatie met de eikenhouten vloer en het balkenplafond maken de living behaaglijk. In de eetkamer zorgt een airco-unit met warme of juist koude dagen voor extra comfort.

Startklaar of droomwerkplek

Een kantoor of beroep aan huis. Met de werkkamer in de voormalige garage, verbonden met het huis door een overkapping, bent u startklaar. Of u creëert in de voormalige garage met vliering de werkplek van uw dromen. De tweede oprit met poort, gesitueerd aan de zijkant, biedt ruime parkeermogelijkheden. Met als bijkomstig voordeel dat werk en privé van elkaar gescheiden kunnen worden.

Buitengevoel dichtbij alle voorzieningen

Door de ruime en besloten tuin, voelt het hier als buiten wonen. Helemaal als u de benen strekt in het nabijgelegen Drutens Bosje of de uiterwaarden van de Waal. Toch bevinden alle voorzieningen zich op korte afstand. Het Pax Christi College, de middelbare school, ligt op loopafstand. Studentenstad Nijmegen en Den Bosch zijn met een half uurtje rijden bereikbaar.

Download de brochure met foto's, uitgebreide beschrijving, plattegronden en maatvoering!

Heeft u interesse in deze woning?
Neem dan contact op.

Druten

Rijdt Druten een keer niet voorbij en bezoek dit mooie dorp aan de Waal. Een dorp met een keur aan vrijstaande woningen en herenhuizen en met een hoog niveau aan voorzieningen.

Bekijk

Land van Maas en Waal

Boudewijn de Groot bezong het al in de jaren ‘60: de groene hemel en in de blauwe zon in het Land van Maas en Waal! Zijn ode aan deze prachtige streek is niet voor niets. Ontdek deze nostalgische waterrijke regio, precies tussen Maas en Waal.

Bekijk