Groessen

Achtergaardsestraat 25

Woonoppervlakte 351M²   Oppervlakte 22.815M²   Kamers 10   Oppervlakte 5 € 1.395.000,-

Landhuis voor paardenliefhebbers

Ingebed in het groen en omgeven door landerijen ligt deze riante gezinswoning. Buiten, in de afgerasterde weiden (2 hectare), grazen de paarden. Ze genieten van een welverdiende rust na een trainingsrit in de gedraineerde rijbak van 20 bij 40 meter. Ook is er volop stalruimte voor de paarden. Er zijn twee stallen met een zadelkamer, spoelplaats en negen paardenboxen, inclusief een kraambox. Binnen, vanuit het centrale hart van de woning, de keuken, kijkt u uit over de stallen en de landerijen. Want niet alleen buiten, ook binnen is dit goed onderhouden landhuis een woonparadijs. De klassieke keuken in landelijke stijl, een Christians lookalike, is riant en voorzien van alle kookgemakken. In de royale eetkamer dineert u met grotere gezelschappen. Na het diner maakt u een wandeling langs de weiden en zit u gezellig na in de living, die een open verbinding heeft met de eetkamer. Bij het zwembad met veranda, kitchenette en barbecue rijgen de lange zomeravonden zich aaneen. En niet te vergeten de master bedroom. Ook die is uitgevoerd in dezelfde charmante, landelijke stijl als de keuken met op maat gemaakt interieur. De grote hobbyzolder, aan het hoofdgebouw, biedt volop ruimte voor het ontplooien van uw hobby of het creëren van herinneringen met het hele gezin. In de onderliggende verwarmde garages, vier stuks, steelt uw oldtimer de show. Onder de grote, overdekte camperplaats staat de fijne gezinscamper klaar voor vertrek.

Negen paardenboxen en zeven verwarmde, afsluitbare garages

Met negen paardenboxen en twee hectare weiden combineert u hier het buitenleven met werken. Momenteel maken er een aantal mensen naar volle tevredenheid gebruik van het paardenpension. Daarbij bieden de zeven verwarmde en afsluitbare garages, vier in het hoofdgebouw en drie in het bijgebouw, ook volop mogelijkheden. Een werkplaats met autobrug is er al. Rondom de woning en op het voorplein van het bijgebouw is veel parkeerruimte. Daarnaast is er een tuinhuis in aanbouw, de fundering is al gereed. U kunt dit geheel naar wens afbouwen zodat het aansluit bij uw plannen.

A12 en NS-stations

Buiten wonen op korte afstand van de bebouwde kom. Met de A12 in de buurt bent u in enkele minuten op weg. Arnhem ligt op zo’n 20 minuten en Utrecht is in een uur bereikbaar. De NS stations Zevenaar en Duiven bevinden zich op 9 minuten fietsen en studentenstad Nijmegen ligt 24 kilometer verderop.

Download het magazine met meer foto's, video, uitgebreide beschrijving, plattegronden en maatvoering.

Heeft u interesse in deze woning?
Neem dan contact op.