De Landerije | Bartelo Dijk

Bartelo Dijk De Landerije Makelaars, website header 2020
Bartelo Dijk De Landerije Makelaars, website header 2 2020
Makelaars Landerije Bartelo Dijk, header
Home » Over de Landerije » Landerije Makelaars » Bartelo Dijk

Bartelo Dijk

NVM Kandidaat Register Makelaar

Bartelo Dijk is ruim vijftig jaar oud met werkervaring in techniek, advies en verkoop. Pas op wat latere leeftijd maakte hij de overstap naar vastgoed. Dat is goed te verklaren. Want als zoon van een timmerman hielp hij in zijn tienerjaren thuis volop mee. En door een verhuizing naar een historisch koetshuis werd een passie voor erfgoed in hem wakker die niet meer verdween.

Door verbouwingsprojecten aan het koetshuis en de bijbehorende Heerlijkheid, deed hij ervaringen op die hij nu graag inzet in dienst van eigenaren van historische panden. Denk bijvoorbeeld aan bouwkundige zaken, vergunningen, commissies, subsidies, belastingen etcetera. Daarnaast zat hij in het bestuur van de plaatselijke Vereniging van Monumenteigenaren om belangen van deze eigenaren/bewoners te behartigen. Ook was hij betrokken bij lokale bijeenkomsten, lezingen en de Open Monumentendagen.

Bartelo Dijk is geboren en getogen in Zwolle en daarna de IJssel ‘opgestoomd’ richting Brummen. Een echte man van het Oosten. Inmiddels is hij volgens de normering van de SVMNIVO opgeleid tot Kandidaat Register Makelaar Taxateur (KRMT), en hard op weg om De RMT status te behalen.

Voor De Landerije bemiddelt Bartelo in de regio Veluwezoom-Achterhoek. Zijn activiteiten betreffen de aankoop en verkoop van erfgoed, landhuizen, woonboerderijen, villa’s en andere bijzondere woningen die zoveel voorkomen in deze prachtige streek.

Met de aansluiting van Bartelo Dijk is een landelijk dekkend netwerk van gespecialiseerde makelaars onder De Landerije-paraplu weer een flinke stap dichterbij gekomen. Voorlopig houdt hij nog kantoor in Asperen (hoofdvestiging), maar u kunt hem op de Heerlijkheid Klein Bonga te Brummen bezoeken. Nog liever komt hij bij u thuis op bezoek.


Maak een afspraak
0575-743090
brummen@landerije.nl


Bekijk het woningaanbod

Recent aanbodKootwijkerdijk 22 te Kootwijkerbroek

€ 1.495.000,- k.k.

Moderne en duurzame designvilla midden in de veelzijdige natuur van de Veluwe

Aaldert Geertsstraat 54 -56 te Olst

€ 1.280.000,- k.k.

Fenomenale villa met schitterende tuin op riante kavel in centrum van Olst

Lookersdijk 2 te Deventer

€ 2.125.000,- k.k.

Rietgedekte stadsvilla met volop ruimte en privacy op grote kavel nabij stadscentrum Deventer