Tiel

Drumptse Zeeg - Kavel 5

Oppervlakte 529M²   Kamers 0   Oppervlakte 0 € 325.000,-

Drumptse Zeeg - Zes bouwkavels om uw eigen droomhuis te bouwen.

Waar vroeger tussen Drumpt en Tiel de boeren hun land bewerkten, krijgt u nu de kans om prachtig te wonen. Maar liefst zes bouwkavels worden aangeboden in het voormalige dorp Drumpt, op een locatie dichtbij het centrum van de gezellige en levendige provinciestad Tiel. Dichtbij de oevers van de Waal, middenin de Betuwe. Op stand wonen in de stad, nabij het prachtige buitengebied van de Betuwe. Hier is het mogelijk.

Stad en dorp met elkaar verbonden

Tiel is een levendige stad met uitstekende voorzieningen. Op een ideale locatie in het midden van het land dicht bij zowel Nijmegen, Utrecht en ’s-Hertogenbosch. Het oude dorp Drumpt, ten noorden, is door stadsuitbreiding tegenwoordig met de stad verbonden. De zes villa’s staan op wat vroeger het buitengebied was van beide plaatsen.

Bouwvergunning reeds verleend - direct starten

Op alle zes de kavels is reeds een bouwvergunning verleend. De impressie van de villa laten een voorbeeld zien van de mogelijkheden. Maar zo lang u zich houdt aan de voorwaarden zoals beschreven in het kavelpaspoort en bestemmingsplan bent u vrij om uw eigen huis te bouwen. Uw eigen idee, uw eigen architect en uw eigen aannemer. En naast al deze voordelen, kunt u na aankoop ook nog eens direct starten met uw project!

Download via de brochure de volledige kavelpaspoorten van Drumptse Zeeg!

Heeft u interesse in deze woning?
Neem dan contact op.

Betuwe

De inwoners van de Betuwe zijn niet voor niets trots op hun streek! Cultuur, historie en natuur komen hier samen. In de Betuwe woont u midden tussen de vele fruitboomgaarden, karakteristieke dorpjes en talloze historische forten en kastelen.

Bekijk