Asperen

Voorstraat 21

Woonoppervlakte 521M²   Oppervlakte 706M²   Kamers 10   Oppervlakte 4 € 950.000,-

De Vier Linden; een royaal herenhuis met dubbele bewoning in de oude kern van Asperen.

Parmant markeren de vier linden de voorzijde van dit royale herenhuis. Samen met de karakteristieke voorgevel uit 1890 vormen ze een prachtig tableau. Net als de natuurtuin die zich aan de zijkant van het riante perceel uitstrekt. Hier geniet u in alle rust van de wonderen van de natuur door de autovrije straat aan de achterzijde. Ook binnen herbergt het herenhuis tal van parels. De authentieke binnenluiken, vensterbanken, paneeldeuren en houten schouw zorgen voor een intieme sfeer in de eet-, woon- en werkkamer in het voorhuis. De originele tegelvloer direct bij de entree schittert nog als weleer. De zichtbare gebinten in de drie grote slaapkamers op de verdieping creëren geborgenheid. Het achterhuis biedt zowel beneden als op de verdieping volop ruimte. Hier creëert u fijne werk- of hobbyruimtes, speelplekken voor de kinderen of een atelier. Aan de achterzijde is in 2016 een volledig nieuwe wooneenheid (146 m2) met separate tuin gerealiseerd. Het comfort van alle moderne gemakken in combinatie met het interieur van stoere, houten balken geven de aanleunwoning een eigentijdse sfeer.

Royaal herenhuis, riant perceel, grote schuur en nieuw appartement voor dubbele bewoning.

Prachtig wonen in de oude kern van Asperen met een autovrije straat aan de achterzijde. In een herenhuis met maar liefst tien kamers met volop ruimte voor het hele gezin, een kantoor aan huis en/of hobby’s en een fonkelnieuw appartement voor dubbele bewoning (vrij van huur). En genieten van het buitenleven in de riante tuin of klussen in de grote schuur (59 m2). Kortom ‘De Vier Linden’ is uw bezoek meer dan waard.

Centraal

Het historische Asperen ligt direct aan de Linge. Door de centrale situering in de driehoek A2-A15-A27 waait u uit in alle windrichtingen. Gorinchem ligt op 15 autominuten en Utrecht en Den Bosch op 30 minuten. Leerdam met voorzieningen voor voortgezet onderwijs ligt op 10 minuten fietsen.

Download het magazine met meer foto's, video, uitgebreide beschrijving, plattegronden en maatvoering.

Heeft u interesse in deze woning?
Neem dan contact op.

Asperen

Het historische stadje Asperen, op de grens van Gelderland, Zuid-Holland, Utrecht en Noord-Brabant, is een geliefde plek direct aan de Linge. Al van verre is de toren van de gotische kerk te zien. De kern van Asperen is het decor van stadsboerderijen en statige herenhuizen.

Bekijk

Betuwe

De inwoners van de Betuwe zijn niet voor niets trots op hun streek! Cultuur, historie en natuur komen hier samen. In de Betuwe woont u midden tussen de vele fruitboomgaarden, karakteristieke dorpjes en talloze historische forten en kastelen.

Bekijk