Arkel

Vlietskade 1072

Woonoppervlakte 427M²   Oppervlakte 10350M²   Kamers 6   Oppervlakte 5 € 1.500.000,-

Luxueuze villa met groot kantoor aan huis en weiland met paardenstal. Aan de rand van Gorinchem.

Als statige wachters omhullen de bomen de oprijlaan naar deze vrijstaande villa. De riante voortuin met vijver maakt het tot een feeëriek geheel. In de achtertuin ontspant u in de jacuzzi of nestelt u zich op een van de twee veranda’s. Het weiland met paddock achter het huis en de landerijen in de omgeving accentueren de vrije ligging en het heerlijke buitenleven. Een gevoel dat ook binnenkomt door de vele ramen in de woning. Daarnaast is er binnen volop leefruimte. De living, eetkamer en woonkeuken zijn gesitueerd in een royale ruimte. De open structuur zorgt voor een vloeiende overgang tussen de verschillende ruimtes. De verzorgde inrichting met oog voor detail en een accent van hout creëert een warme sfeer. Terwijl het haardvuur in de woonkamer knispert, bereidt u een heerlijke maaltijd in de moderne woonkeuken. Comfort is in elk vertrek van de villa te vinden. De masterbedroom op de begane grond heeft een eigen badkamer en een aangrenzende kleedkamer.

Bijzonder en sfeervol

Wonen en werken combineert u moeiteloos met deze villa. Het kantoor aan huis met separate entree heeft een oppervlakte van circa 130 m2. De situering in de voormalige stal en garage zorgt voor een bijzondere, sfeervolle werkruimte met open, hoge nok en entresol. De verdieping biedt ook nog een extra werk- of vergaderruimte en een praktische bergruimte. Daarnaast beschikt u in het huis over vijf slaapkamers. Ook heeft u met dit perceel de mogelijkheid tot het houden van paarden.

Landelijk en zeer centraal

Landelijk wonen op slechts 600 meter van de rand van Gorinchem. Zo zijn zowel de voorzieningen van Gorinchem als Arkel in de buurt. Daarnaast zijn alle richtingen van het land vanuit Gorinchem snel bereikbaar. Utrecht en Rotterdam bevinden zich op minder dan 30 autominuten.

Heeft u interesse in deze woning?
Neem dan contact op.

Alblasserwaard

Groene weilanden met koeien, knotwilgen, molens, kronkelende riviertjes en typische oudhollandse dorpen: de Alblasserwaard. Hier woont u landelijk en tóch vlakbij de Randstad. Deze regio is puur Hollands!

Bekijk