Woning kopen Woning verkopen Woning taxeren Monument aankopen of verkopen Erfgoed aankopen of verkopen Stille verkoop Huis verkopen

Verkoop uw unieke huis via De Landerije

Specialisten in Landelijk en Bijzonder Wonen

Als exclusieve makelaar in de hogere prijsklasse hebben we oog én begrip voor de waardevolle, karakteristieke kenmerken van uw woning. Met meerdere vestigingen verspreid over Nederland bieden we lokale expertise met landelijke exposure.

Met de Specialisten van De Landerije Makelaars kiest u voor:
•  expertise
•  exposure
•  exclusiviteit en discretie
•  gedegen marketingstrategie
•  experts in historisch erfgoed
•  persoonlijke aanpak

Neem contact op!

Expertise

De markt van exclusieve woonboerderijen, villa’s en landgoederen kennen onze makelaars op hun duimpje. Ze voelen naadloos aan hoe ze de waarde van uw bijzondere object voor het voetlicht kunnen brengen.

Exposure

Onze vestigingen zijn verspreid over Nederland. Zo profiteren we van lokale kennis en netwerken om potentiële kopers te bereiken met een specifieke interesse in Landelijk en Bijzonder wonen. Bovendien vergroot onze landelijke dekking de verkoopkans behoorlijk, omdat veel woningzoekenden genegen kopers uit de Randstad zijn.

Benieuwd naar de verkoopkans van uw woning?
Maak direct een afspraak. Bel 088 - 00 44 2 44


Neem contact op!

Exclusiviteit en discretie

De verkoop van een bijzondere woning vraagt om exclusiviteit en discretie. Dat begrijpen onze makelaars als geen ander. Zij zorgen dat uw unieke vastgoedobject alleen gepresenteerd wordt aan serieuze kopers.

Gedegen marketingstrategie

Ook in marketing voelen onze makelaars zich thuis. Voor elke woning creëren zij een onderscheidende presentatie met de focus op storytelling. Deze presentatie bestaat uit een dronevideo en een glossy magazine met professionele foto’s, uitgebreide beschrijvingen en plattegronden. Daarnaast adverteert De Landerije in relevante media en diverse internetsites zoals Het Financieele Dagblad, The Art of Living, funda.nl en het Nationaal Monumenten Portaal. Social media, waaronder ons YouTube-kanaal Landerije.tv, zetten we op gepaste wijze in.

Op zoek naar serieuze kopers zonder dat uw huis opzichtig in de verkoop staat? De Landerije helpt u graag.


Neem contact op!

Experts in historisch erfgoed

Wonen in historisch erfgoed geeft een onnoemelijk rijk en dankbaar gevoel. Onze makelaars beschikken over uitgebreide kennis van de juridische en fiscale regelgeving met betrekking tot historisch vastgoed. Ook zijn ze aangesloten bij de Nationale Monumentenorganisatie.

Persoonlijke aanpak

Luisteren is onze kracht. Zo kunnen we onze strategie afstemmen op uw specifieke wensen. Onze makelaars staan u tijdens het gehele verkoopproces met raad en daad terzijde.

Wacht niet langer.

Vertrouw op de expertise van onze NVM-makelaars om uw bijzondere huis met succes te verkopen. Bel ons vandaag nog voor een vrijblijvende afspraak en ervaar onze persoonlijke aanpak.

Neem contact op!