Verkoopmakelaar

Home » Diensten » Verkoopmakelaar

Specialisten in Landelijk en Bijzonder Wonen

Aankoopmakelaar Verkoopmakelaar

De Landerije zal uw bijzondere woonhuis zorgvuldig presenteren aan een netwerk van genegen kopers


Uw huis is een waardevol bezit, zowel economisch als emotioneel. De Landerije zal uw bijzondere woonhuis daarom zorgvuldig presenteren aan een netwerk van genegen kopers. Gebruikmakende van een uitgebalanceerde mediastrategie, presenteren wij uw woonhuis aan oprecht geïnteresseerde en competente kopers, terwijl we u in elk stadium discretie waarborgen.

Deze aandacht vindt u ook terug in de hoogwaardige presentatie van uw woonhuis. De verkoopbemiddeling van De Landerije verschilt namelijk wezenlijk met die van andere makelaars; niet lokaal, maar landelijk. Een digitaal glossy magazine, speciaal voor uw woning, met uitgebreide beschrijvingen, maatvoeringen, plattegronden en professionele fotografie, schetst de sfeer en praktijk van uw bezit. Dit wordt aangevuld met 360 graden foto's en een (drone)video. Door onze uitstekende relatie met de grote mediabedrijven kan het advertentieplan bestaan uit plaatsingen in regionale en landelijke dagbladen, woonmagazines, opiniebladen en specials welke volledig gericht zijn op de kenmerken van uw woonhuis. Magazine Residence is hiervan een mooi voorbeeld. Als exclusieve Residence Member kan De Landerije interessante pagina's voor u reserveren. Ook zijn wij door de Nationale Monumentenorganisatie geselecteerd als NMo-Monumentenmakelaar. Uiteraard vindt u uw woning ook terug op alle van belang zijnde internetsites, waaronder onze eigen website, ons videokanaal Landerije.TV, Funda, FundaInBusinessResidence en Nationaal Monumenten Portaal. De Landerije is landelijk bekend als Specialist in Bijzonder Wonen, waardoor onze site veelvuldig bezocht wordt door mensen binnen en buiten de regio die op zoek zijn naar hun droomhuis.

Wanneer u kiest voor De Landerije, zouden wij het op prijs stellen als u ons helpt bij de verkoop van uw woonhuis. In het huidige internettijdperk wordt veelvuldig gebruik gemaakt van sociale media, zoals Facebook, Twitter, Instagram en Linkedin. Als u op een sympathieke manier uw netwerk kunt betrekken bij de verkoop van uw huis, vormen we samen een succesvol team. De Landerije is zelf natuurlijk ook actief op verschillende sociale media. 

Een uniek pand verdient een unieke aanpak, zodat u méér maakt van uw woning. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een initieel gesprek over de verkoop van uw woonhuis. De Landerije, uw NVM-verkoopmakelaar!


Taxatie Monumentenmakelaar Erfgoedmakelaar Stille verkoop

Specialisten in Landelijk en Bijzonder Wonen


Aankoopmakelaar Verkoopmakelaar Taxatie Monumentenmakelaar Erfgoedmakelaar Stille verkoop