Aankoopmakelaar

Home » Diensten » Aankoopmakelaar

Specialisten in Landelijk en Bijzonder Wonen

Stille verkoop Aankoopmakelaar

Met een aankoopmakelaar staat u er niet alleen voor


Van dorp tot dorp en van stad tot stad heeft De Landerije kennis van het woningaanbod.

De Landerije kent de woningmarkt van Midden-Nederland door en door. Van dorp tot dorp en van stad tot stad hebben we kennis van het woningaanbod. Zo kunnen wij u op basis van ligging, omgevingsfactoren, bouwstijl, staat van onderhoud en eventuele historische aspecten (monumenten), deskundig informeren over de waarde(ontwikkeling) van de betere woonhuizen in deze streek. Met De Landerije staat u er niet alleen voor. Een huis kopen is een spannende, maar tegelijkertijd onzekere gebeurtenis. Wij zijn waarschijnlijk even enthousiast als u, maar blijven ook kritisch en realistisch. Als kantoor dat zijn volledige onafhankelijkheid bewaakt, is De Landerije ideaal gepositioneerd om in geheel Nederland uw droomhuis te verkrijgen middels onze succesvolle aankoopbegeleiding. Door onze aankoopbemiddeling krijgt u zekerheid op diverse terreinen.

'De omgeving en huizen waarin wij wonen en werken, is niet een erfenis van onze voorouders waarover wij naar goedvinden mogen beschikken, maar het bezit van onze kinderen waarover wij als rentmeester gesteld zijn.'

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een initieel gesprek waarin we uw droomhuis bespreken. De Landerije, uw NVM-aankoopmakelaar!


Verkoopmakelaar Taxaties Monumentenmakelaar Erfgoedmakelaar

Specialisten in Landelijk en Bijzonder Wonen


Stille verkoop Aankoopmakelaar Verkoopmakelaar Taxaties Monumentenmakelaar Erfgoedmakelaar