Asperen

Voorstraat 7

Woonoppervlakte 145M²   Oppervlakte 178M²   Kamers 4   Oppervlakte 3 € 499.000,-

Verrassende stadswoning in de oude kern van Asperen.

In de historische kern van het Gelderse stadje Asperen staat deze stadswoning. De oorspronkelijke bouw, het voorhuis, dateert uit de 17e eeuw. Het achterhuis is in 2011 opnieuw gebouwd. Gelijktijdig met de nieuwbouw is het volledige pand onder architectuur gerenoveerd met duurzame materialen waaronder milieuvriendelijke isolatie en een zonnecollector. Resultaat is een ruime en uitstekende geïsoleerde woning met een spannende en bijzondere indeling waarbij authentiek en karakteristiek hand in hand gaan met nieuw en modern. Daarbij is de leefruimte - living en woonkeuken - met 80 m2 verrassend groot. De meterdikke bouwmuur met stooknis en houtkachel vangt alle blikken en de onderliggende grote authentieke boogkelder is ronduit speciaal. De lichtstraat in de woonkeuken en het kookeiland creëren een waar kookparadijs. De ommuurde stadstuin met tuinpoort naar de autovrije Minstraat biedt volop privacy.

Drie royale slaapkamers

Rustig en ruim wonen in het hart van het stadje. Ook de verdieping biedt met drie royale slaapkamers volop leefruimte. Bovendien zorgt de entresol op twee van de drie slaapkamers voor een bijzonder accent. Met de bergzolder en de schuur bij de achterpoort van de tuin beschikt u over bergruimte. Op het terras in de tuin geniet u van de stilte en alles wat er groeit.

Goede ontsluiting in alle windrichtingen

Asperen, op korte afstand van Leerdam, is een gemoedelijk en landelijk gelegen stadje. De situering in Midden-Nederland (driehoek A2-A15-A27) biedt een goede ontsluiting in alle windrichtingen.

Download het magazine met meer foto's, video, uitgebreide beschrijving, plattegronden en maatvoering.

Heeft u interesse in deze woning?
Neem dan contact op.

Asperen

Het historische stadje Asperen, op de grens van Gelderland, Zuid-Holland, Utrecht en Noord-Brabant, is een geliefde plek direct aan de Linge. Al van verre is de toren van de gotische kerk te zien. De kern van Asperen is het decor van stadsboerderijen en statige herenhuizen.

Bekijk

Betuwe

De inwoners van de Betuwe zijn niet voor niets trots op hun streek! Cultuur, historie en natuur komen hier samen. In de Betuwe woont u midden tussen de vele fruitboomgaarden, karakteristieke dorpjes en talloze historische forten en kastelen.

Bekijk