Asperen

Leerdamseweg 6

Woonoppervlakte 281M²   Oppervlakte 1.455M²   Kamers 8   Oppervlakte 7 € 1.250.000,-

Stijlvolle jaren 30 villa met prachtige tuin inclusief zwembad, volledig geoutilleerd gastenverblijf/atelier en vrijstaande garage.

Statig torent de vrijstaande villa boven zijn omgeving uit. Deze woning werd in 1937 als één van de eerste huizen buiten de stadsmuren van Asperen gebouwd. De onder architectuur aangelegde tuin rondom de villa zorgt voor een schitterende omlijsting. Een treurwilg vormt een prachtig groen gordijn en diverse hagen schenken privacy in de tuin en op de verschillende terrassen. De weerspiegeling van de villa in de zwemvijver tart de verbeelding. Het originele koetshuis uit de jaren 30 en het volledig geoutilleerde gastenverblijf met overdekt terras aan de zwemvijver onderstrepen het unieke, vrije karakter van het perceel. Binnen in de villa imponeren de vele authentieke details zoals de voordeur, de lambrisering in de hal, het glas-in-lood en de trap. De hoge plafonds en de royale afmetingen van de diverse ruimtes onderstrepen het vrije gevoel. De tuinkamer en de vele ramen bieden mooi zicht op de tuin en laten het daglicht volop het huis instromen.

Veel comfort en direct te betrekken

Twee verdiepingen, acht kamers, waarvan zeven slaapkamers en twee badkamers in een woning die tot in de puntjes is verzorgd en onderhouden. Deze vrijstaande villa kunt u zo betrekken. Hier vindt u leefruimte voor het hele gezin. Naar wens richt u een slaapvertrek in als werk- of hobbyruimte. Het gastenverblijf in de tuin leent zich ook voor een atelier of bewoning door semi-zelfstandige kinderen. De riante zwemvijver biedt kraakhelder water door het natuurlijke plantenfilter. Met het originele koetshuis heeft u een royale garage tot uw beschikking. In de wagenschuur plaats voor uw auto of camper. In de paardenstal daarachter genoeg extra bergruimte, alsmede op de voormalige hooizolder. Waar u ook van droomt, deze comfortabele villa, staat voor u klaar.

Centraal in Nederland

De villa is fraai gesitueerd tussen de oude en nieuwe kern van Asperen. Zo woont u vlakbij de basisschool en de sportvelden. Leerdam met uitgebreide voorzieningen en middelbaar onderwijs ligt om de hoek. Door de centrale situering in de driehoek A2-A15-A27 waait u uit in alle windrichtingen. Gorinchem ligt op 15 autominuten en Utrecht, Den Bosch en Rotterdam op 30 minuten.

Download het magazine met meer foto's, video, uitgebreide beschrijving, plattegronden en maatvoering.

Heeft u interesse in deze woning?
Neem dan contact op.

Asperen

Het historische stadje Asperen, op de grens van Gelderland, Zuid-Holland, Utrecht en Noord-Brabant, is een geliefde plek direct aan de Linge. Al van verre is de toren van de gotische kerk te zien. De kern van Asperen is het decor van stadsboerderijen en statige herenhuizen.

Bekijk

Betuwe

De inwoners van de Betuwe zijn niet voor niets trots op hun streek! Cultuur, historie en natuur komen hier samen. In de Betuwe woont u midden tussen de vele fruitboomgaarden, karakteristieke dorpjes en talloze historische forten en kastelen.

Bekijk