De Landerije is uw kapitein

Het verzorgen van een unieke beleving: daarin vinden De Landerije en Bekkers Yachts elkaar. Want net als De Landerije staat Bekkers Yachts voor smaak en exclusiviteit. De Landerije aan de wal en Bekkers Yachts op het water.

Build for the exceptional


Niets anders dan de hoogste kwaliteit. Daar staat Leon Bekkers, oprichter van Bekkers Yacht voor. “Wij bouwen voor mensen die met familie en vrienden exclusief en op het hoogste niveau willen genieten op het water. Mijn filosofie is dat je die kwaliteit alleen kunt bieden als je focust op de wensen van je klanten en wilt gaan voor maatwerk. In het segment dat we bedienen: jachten van circa 12 tot 20 meter lang, zijn we daarin uniek. Vandaar ook onze slogan: Built for the exceptional.”Hollands vakmanschap

De beste en mooiste jachten maken. Dat kan alleen met een team van absolute vakmensen. Met superjachtdesigner en awardwinnaar René van der Velden lanceert het bedrijf de Azur 45 in twee varianten. Sportief, luxe en tijdloos, met oog voor detail en zonder ook maar één enkele concessie te doen. Dankzij de aluminium constructie is ieder Bekkers jacht aan te passen aan specifieke klantwensen. Elk jacht is uniek en uitzonderlijk, net als de eigenaar.

De klant die kiest voor klasse, uitstraling en stijl
Bekkers Yachts richt zich op de exclusieve liefhebber met een uitgesproken smaak die kiest voor klasse, uitstraling en stijl. Zowel interieur als exterieur worden afgestemd op hooggespannen klantverwachtingen. En de lijnen zijn kort. Die aanpak levert een perfecte een-op-een communicatie op en verrassend korte levertijden. Op bekkersyachts.com leest u er meer over.

Bekkers Yachts     0416 - 768 038   welcome@bekkersyachts.com   www.bekkersyachts.com