De Landerije en oldtimers vinden elkaar

De klanten van De Landerije weten ruimte te waarderen. Ruimte bijvoorbeeld voor het ontvangen van gasten. Of voor een hobby die wat meer meters vraagt, zoals het houden van dieren of het rijden van oldtimers en het veilig kunnen stallen ervan.

Bij De Landerije makelaars zijn we gewend om mee te denken met onze klanten met soms niet-alledaagse wensen en vragen. Vaak komt dat voort uit een bijzondere liefhebberij. Het rijden in een klassieke auto of het verzamelen ervan, komen we dan ook regelmatig tegen. Vandaar de 'relatie' die De Landerije makelaars onderhoudt met Gallery Aaldering. Als liefhebber van klassieke auto's een must om een keer te bezoeken.

Gallery Aaldering: oldtimers verkopen die we zelf mooi vinden

Een familiebedrijf pur sang. Dat is Gallery Aaldering. Opgericht in 1975 door Nico Aaldering die er tegenwoordig samen met zijn zoon Nick leiding geeft. Uitgegroeid van een klein bedrijf tot een toonaangevende speler in klassieke auto’s. Ondernemend vanuit het prachtige pand met vier verdiepingen in Brummen. ‘We verkopen eigenlijk wat we zelf leuk vinden’ zeggen vader en zoon. Die passie begrijpen we bij De Landerije makelaars als geen ander. Want dat is precies wat wij ook doen: dagelijks bezig zijn met waar we zelf van genieten.

Bij Gallery Aalderink staan meestal zo’n 400 klassiekers te koop van bekende merken zoals Ferrari, Mercedes, Lamborghini, Alfa Romeo, Aston Martin, Porsche en Maserati. ‘Geen voorkeur voor merken. Als het maar mooi en bijzonder is’ zeggen de eigenaren. En ook daarin kan De Landerije zich prima vinden. Bij een bezoek wordt u gastvrij ontvangen. Zelfs zakelijk dankzij de vergaderarrangementen.

Gallery Aaldering     0575 - 56 40 55   info@gallery-aaldering.nl   www.gallery-aaldering.nl