De Landerije kookt vanavond

In een fijn familiehuis is de keuken het stralende middelpunt. Niet voor niets hebben de huizen van De Landerije vaak de mooiste en gezelligste keukens. De apparatuur is daarin superbelangrijk. Miele is daarbij een toonaangevend merk. Daarom bieden wij u een kijkje in de keuken van Miele.

Veel bezichtigingen beginnen bij De Landerije vanzelfsprekend in de living. Maar de ruimte die de allermeeste aandacht krijgt, dat is toch wel heel vaak de keuken. De plek om te koken en samen te zijn met gezin, vrienden of familie. De keuken zorgt voor gezelligheid, verbinding en culinair genieten. Daarbij speelt gemak met hoogwaardige keukenapparatuur natuurlijk een belangrijke rol.

Miele: ruik, proef en geniet van het goede leven

'Miele, er is geen betere' is een slogan die bij de oudere generaties nog altijd leeft. Bij jongeren heeft Miele vooral de associatie met lifestyle, design maar zeker ook met kwaliteit. Want nog altijd wordt elk Miele-apparaat voor het verlaten van de fabriek uitvoerig gecontroleerd. Daarin is in honderd jaar niets veranderd. Eveneens onveranderd is de drive om te blijven innoveren. In design en vooruitstrevende technologie. Het draait bij Miele om pure beleving. U begrijpt: dat kan De Landerije alleen maar kan onderstrepen.

En net als bij De Landerije is het persoonlijke contact bij Miele belangrijk. De beste plek voor een ontmoeting is in een van de Experience Centers in Vianen, Amsterdam of Leidschendam. Iedere consument is hier dagelijks welkom. Wie een persoonlijk adviesgesprek wil, kan een afspraak maken via de website. Genieten van het goede leven in de keuken, begint hier.

Miele     0347 - 37 88 88   www.miele.nl/experience