De Landerije; een sluitend verhaal

Een fraai hekwerk is het visitekaartje van uw woning voor bezoekers en voorbijgangers. Het is meer dan een markering van de grens van een perceel. Als u thuis bent wilt u zich comfortabel voelen. DJS Hekwerken is dé specialist in maatwerk. Als toonaangevende makelaar voor het hogere segment adviseert De Landerije daarom: kies je voor veilig en comfortabel wonen? Kies dan voor DJS Hekwerken.

Familiebedrijf


DJS Hekwerken is in 1995 opgericht door vader en zoon de Jong, een echt familiebedrijf dus. Tot op de dag van vandaag zijn zij nog werkzaam in het bedrijf. In 2017 verhuisden zij naar een toplocatie gelegen aan de A15. Beide heren geven aan: ‘Veel van onze klanten zijn zeer goed te spreken over onze manier van werken. Ons advies op het gebied van design en techniek ervaren zij als zeer prettig.’

Plaatsing in één dag

Alle werkzaamheden vinden plaats in hun eigen werkplaats. Het voordeel? Uw poort staat binnen één dag. Het hekwerk komt compleet met fundering, gemonteerde toegangspoort en elektrische componenten aan. Inspiratie nodig voor uw exclusieve toegangspoort? Ga naar het Experience Center en neem een foto van de entree mee. Zij projecteren uw situatie op een groot scherm. Een echte aanrader volgens De Landerije.

DJS Hekwerken     0183 - 56 20 38   info@djshekwerken.nl   www.djshekwerken.nl