Veilig wonen met De Landerije

Bij De Landerije gaan we echt verder met onze dienstverlening. Een veilige woonomgeving staat bij ons hoog in het vaandel. Want na het kopen van uw droomwoning wilt u natuurlijk dat het meest kostbare dat u heeft goed wordt beschermd.

De Landerije makelaars krijgt bij bezichtigingen regelmatig vragen over beveiliging. Vaak staan woningen in het buitengebied. Of er zijn bijgebouwen waarin soms ook kostbare spullen, denk aan bijvoorbeeld oldtimers of kunst, staan opgeslagen. Bij De Landerije zien we het als onze taak om u daarin binnen onze mogelijkheden te adviseren. Daarbij maken we gebruik van specialisten die net als wij gaan voor een tien in kwaliteit.

SBA beveiliging: Veiligheid is een gevoel

‘Veiligheid is een gevoel… je weet pas wat je mist als het er niet meer is’ is te lezen op de website van SBA Beveiliging. Dat gevoel van veiligheid levert SBA al vanaf 1979. Gevestigd in Nieuwegein, maar actief in heel Nederland. Het aanbod van SBA gaat veel verder dan alleen inbraak- en camerabeveiliging. SBA maakt de veiligheidsbeleving compleet, afgestemd op de wensen van de klant. Van toegangscontrole, brandmeld- en ontruimingsinstallaties en kluizen tot safe rooms en persoonsbeveiliging. Deze aanpak sluit nauw aan bij de aanpak van De Landerije Makelaars. Want net als SBA staan wij voor het zo gedetailleerd mogelijk ontzorgen en servicen van onze klanten. De kwaliteit waar SBA voor staat, ziet u terug in de dagelijkse praktijk. Met een geweldig team aan monteurs dat in 2019 de verkiezing: ‘De slimste handen van Nederland’ won. Kortom: bent u op zoek naar een partner in veiligheid? Dan kan De Landerije SBA Beveiliging van harte aanbevelen.

SBA Beveiliging     030 - 60 11 777   info@sbabeveiliging.nl   www.sbabeveiliging.nl