Ervaar uw nieuwe droomhuis op een unieke manier

Eerder dit jaar reisden de makelaars van De Landerije voor de tweede maal af naar New York om daar het grootste makelaarscongres ter wereld te bezoeken; Inman Connect. Dit congres staat ieder jaar bol van innovaties en marketing op het gebied van vastgoed en makelaardij. Ook zijn er veel startups aanwezig. Zo ook een bedrijf dat 's werelds eerste interactieve storybooks voor de woningmarkt ontwerpt.

 

Het platform maakt gebruik van een breed scala aan media, zoals fotografie, video en 3D-tours om een woningzoeker onder te dompelen in de lifestyle van een huis en buurt. De digitale brochures kunnen eenvoudig worden gedeeld op sociale media en bieden tien keer zoveel betrokkenheid als een woningpresentatie op een traditionele makelaarswebsite.

 

"Wij herdefiniëren de manier waarop een huis wordt geportretteerd. Hierdoor neemt de merkimpact en het publiek dat een makelaar online heeft toe", aldus de startup. "De traditionele makelaarswebsites en landelijke sites als Funda zijn al jaren niet echt veranderd en staan niet toe dat potentiële kopers een huis echt ervaren. Onze storybooks zijn ongelooflijk aantrekkelijk en bieden een nieuwe manier om een huis te verkopen. We hebben inmiddels veel makelaars in de USA, Canada en het VK en we zijn verheugd dat De Landerije de eerste makelaarsorganisatie in Nederland is die onze storybooks gebruikt.”

 

Gernant Temminck, makelaar bij De Landerije, vindt de storybooks dan ook perfect passen in de niche van het makelaarskantoor. “Als Specialisten in Landelijk en Bijzonder Wonen verkopen wij vaak een nieuwe levenswijze, emotie en historie. Huizen met een uniek karakter, waarvan je als vanzelf onder de indruk raakt. Huizen die je niet bezit, maar tijdelijk mag bewonen. Panden die je moet koesteren, onderhouden, restaureren, behouden voor het nageslacht, en die je in ruil daarvoor een onnoemelijk rijk en dankbaar gevoel geven, omdat jij deel mag uitmaken van hun lange historie. Daarom passen deze nieuwe storybooks zo goed bij ons kantoor en onze dienstverlening.”

 

De komende periode zullen er steeds meer van deze digitale brochures op Landerije.nl verschijnen. De storybooks zijn responsive, maar de mooiste ervaring heeft u op uw desktop of laptop. Een prachtig voorbeeld is hier alvast te zien: korn23dussen.landerijestories.com

Meer weten? Wilt u de mogelijkheden eens met ons bespreken of wilt u ons uw wensen voorleggen? Wij drinken graag een kop koffie met u. Neem vrijblijvend contact met ons op.


Ik wil meer weten!