Home »

Specialisten in Landelijk en Bijzonder Wonen

Droomhuizen De Landerije op Luxevastgoed.nl

Droomhuizen De Landerije op Luxevastgoed.nl


In België al enkele jaren dé website met nagenoeg al het exclusieve aanbod, in Nederland in potentie het exclusieve alternatief voor Funda. Vanaf heden plaatst De Landerije de droomhuizen uit haar portefeuille ook op Luxevastgoed.nl. Als één van de eerste makelaars met een website destijds, werkt De Landerije al decennia aan haar online zichtbaarheid. De portefeuille is eigenlijk op te delen in twee segmenten; historisch en exclusief. Voor de monumenten wordt extra gebruik gemaakt van het Nationaal Monumenten Portaal. Voor de exclusieve huizen nu dus Luxevastgoed.nl. Samen met de eigen website Landerije.nl een geslaagde drie-eenheid.   

Michael Deroose (Luxevastgoed.be) en Bas Hudepohl (Luxevastgoed.nl) vertellen: Wat exclusief is, is vaak schaars en dus moeilijk te vinden. Dat geldt zeker voor luxueus vastgoed. Nochtans vind je in ons land parels van huizen, die klaar zijn voor een nieuw verhaal. Wie zo’n pand online zoekt, verdwaalt helaas al snel in een labyrint aan vastgoed, waarbij je vaak van de ene ontgoocheling naar de andere doorklikt. Op luxevastgoed.com worden de meest exclusieve woningen uit heel Benelux, Spanje en Frankrijk samen gebracht. Op één en hetzelfde adres, met impressies, die je echt nergens anders te zien krijgt. 

Woningen waarvan je denkt dat ze niet eens bestaan, vind je op onze website. 
Bij exclusieve eigendommen denken we al snel aan exotische oorden, met huizen die je meestal alleen in de films ziet. Toch hoef je het niet altijd ver te zoeken om het huis van je dromen te vinden. Ook in eigen streek zijn er statige herenhuizen, indrukwekkende penthouses en prachtige villa’s met zwembad én een zicht om drie keer u tegen te zeggen. Exclusief luxe vastgoed, waarvan je denkt dat het niet eens bestaat, laat staan dat het te koop is. 

Maar waar start je die zoektocht? 
Voor we naar een makelaar stappen, schuimen we graag even het internet af. Prospecteren vanuit je luie zetel is de eerste logische stap. Zich een weg banen in de dichtbegroeide jungle aan informatie is echter niet evident. En behoorlijk frustrerend als je nochtans heel goed weet wat je wil. Het is vanuit die optiek dat het bedrijf Luxury Leads ruim zeven jaar geleden het levenslicht zag. Michael Deroose spreekt dan ook uit ervaring. “Ik was zelf jaren als vastgoedmakelaar in het luxe segment aan de slag. Voor de mensen bij je aankloppen, hebben ze er meestal al een heuse online zoektocht op zitten. Dat vergt veel tijd, waardoor ze soms en route afhaken en hun plannen opbergen. Met onze website zorgen we ervoor dat makelaars en kopers van luxe vastgoed elkaar nu sneller vinden!”

Wetsvoorstel vrijstelling overdrachtsbelasting Column: Zelfredzaamheid Download De Landerije Kleurplaat De makelaardij en het Coronavirus (COVID-19) Column: Vernieuwing & Verwondering Ga in je kracht staan! Een inspiratiesessie van een FIFA Wereldkampioen... Buiten Wonen is een luxe De trek naar de provincie; nieuw geluk buiten de Randstad Wetswijzigingen woningmarkt 2019 Nationaal Monumenten Portaal Ervaar uw nieuwe droomhuis op een unieke manier Waardering monumenten in woningmarkt neemt fors toe Subsidieregeling rijksmonumenten per 1 januari 2019

Specialisten in Landelijk en Bijzonder Wonen


Droomhuizen De Landerije op Luxevastgoed.nl Wetsvoorstel vrijstelling overdrachtsbelasting Column: Zelfredzaamheid Download De Landerije Kleurplaat De makelaardij en het Coronavirus (COVID-19) Column: Vernieuwing & Verwondering Ga in je kracht staan! Een inspiratiesessie van een FIFA Wereldkampioen... Buiten Wonen is een luxe De trek naar de provincie; nieuw geluk buiten de Randstad Wetswijzigingen woningmarkt 2019 Nationaal Monumenten Portaal Ervaar uw nieuwe droomhuis op een unieke manier Waardering monumenten in woningmarkt neemt fors toe Subsidieregeling rijksmonumenten per 1 januari 2019