Download De Landerije Kleurplaat

Lieve kinderen,

Inmiddels zijn de scholen al even gesloten vanwege het Coronavirus. Wij kunnen ons voorstellen dat het onverwachte vakantiegevoel van de eerste week weg is en dat jullie je gaan vervelen. Je kunt niet naar de training van jouw favoriete sport, er is geen muziekles en je mag niet met je vrienden en vriendinnen afspreken.

Gelukkig hebben jullie elke dag huiswerk of online les en kom je de dag verder wel door met TikTok en de Playstation. Papa en mama zij nu ook veel thuis. Daardoor horen wij dat er weer ouderwets gezellig spelletjes worden gedaan, zoals Rummikub, Monopoly, Stratego, Risk en Kolonisten van Catan.

Als extra hebben wij van De Landerije Makelaars onze eigen kleurplaat gemaakt. Kleuren is leuk en een mooi tijdverdrijf in deze dagen.

Laten we het volgende afspreken: jij maakt je allermooiste kleurplaat en vraagt jouw ouders om hem op hun Facebook te plaatsen en/of je plaatst hem zelf op jouw Insta. Zorg wel even dat je ons tagt! >> @landerije

Je mag de kleurplaat ook opsturen per e-mail (info@landerije.nl) of per post: Stadhuisstraat 2 te 4147 CE Asperen.

Uit alle inzendingen kiezen wij de drie mooiste kleurplaten met leukste posts. Deze winnaars krijgen van ons een cadeaubon van €50 of €25. Zo kun je na de Coronacrisis mooi een nieuwe game voor jezelf kopen of een ander leuk cadeau.

Veel plezier met de kleurplaat! Wij zijn erg benieuwd...

Download hier de kleurplaat!

Meer weten? Wilt u de mogelijkheden eens met ons bespreken of wilt u ons uw wensen voorleggen? Wij drinken graag een kop koffie met u. Neem vrijblijvend contact met ons op.


Ik wil meer weten!