Noordeloos

Noordzijde 32

Woonoppervlakte 322M²   Oppervlakte 975M²   Kamers 8   Oppervlakte 4 € 950.000,-

Fraaie woonboerderij met nostalgie, design en comfort. Buiten wonen in de dorpskern.

De gevel van deze monumentale boerderij steekt fier boven de jonge bomen aan de voorzijde uit. De woonboerderij uit 1906 is volledig gerenoveerd en verbouwd. Met als resultaat een prachtige combinatie van authenticiteit en modern design. Buiten in de tuin schijnt nog altijd de weidsheid van het land door. Binnen zijn er veel originele details zoals de schouw met tableau, de rijk gekleurde tegelvloer in de hal en de bedstee. Het comfort en moderne design van het trappenhuis mengt zich naadloos met de nostalgische geborgenheid van het huis. Met de eigentijdse haard in de woonkamer die 180 graden kan draaien zit u overal warm en gezellig. De zichtbare gebinten in de gecombineerde living en keuken maken het vrije, huiselijke gevoel compleet.

Volop leef- en werkruimte

Met 9 kamers heeft dit huis tal van mogelijkheden. Aan de voorzijde zijn de dubbele en extra werkkamer met bijbehorende entree geschikt voor een praktijk of kantoor aan huis. Met de royale woonkamer- en keuken en de separate televisiekamer blijft er genoeg leefruimte voor de overige gezinsleden over. Op de eerste verdieping, met vide, bevinden zich vier slaapkamers en twee badkamers. Het grote bijgebouw, inclusief zolder, met een lengte van 12,5 meter is de plek voor het creëren van een sport-, speel- of hobbyhoek. Ook de tuin is ruim bemeten. Het uitgestrekte gazon nodigt uit tot spelen. In de zomer is de veranda achter in de tuin een heerlijk verkoelende plek door de schaduw die vijf dakplatanen schenken. De fruitbomen laten de wisseling van de jaargetijden zien en u plukt de lekkerste vruchten uit eigen tuin.

Middenin de dorpskern en toch vrij

De woonboerderij ligt middenin de dorpskern. De weidse tuin en de vrijstaande ligging zorgen toch voor een vrij gevoel. Als u erop uit wilt, lokt het veelzijdige landschap van de Alblasserwaard. Fietsen door de polder of watersporten op de Merwede, de Lek en de Noord. Voor de stadse geneugten bent u in 15 autominuten in Gorinchem of in een half uur in Utrecht of Rotterdam. Kortom wonen, werken en recreëren vallen moeiteloos samen in deze schitterende woonboerderij.

Download het magazine met meer foto's, video, uitgebreide beschrijving, plattegronden en maatvoering.

Heeft u interesse in deze woning?
Neem dan contact op.

Alblasserwaard

Groene weilanden met koeien, knotwilgen, molens, kronkelende riviertjes en typische oudhollandse dorpen: de Alblasserwaard. Hier woont u landelijk en tóch vlakbij de Randstad. Deze regio is puur Hollands!

Bekijk