Langerak

Lekdijk 1

Woonoppervlakte 254M²   Oppervlakte 600M²   Kamers 7   Oppervlakte 4 € 495.000,-

Boerderijwoning aan de Lekdijk tussen Langerak en Ameide.

Halverwege de Lekdijk van Tienhoven naar Langerak staat woonboerderij Langesteyn. Met het woonhuis aan de voorzijde en een imposante deel daarachter. Kortom een riante woonboerderij die vanwege al deze ruimte is onderverdeeld in drie wooneenheden. Dit aanbod betreft de middenwoning met eigen tuin, circa 600 m², met onder andere fruitbomen. Het middelste deel van de boerderij heeft diverse unieke kenmerken. Onder meer de fraaie toegang naar de riante hal met oude gebinten; en het geweldige zicht op de split-level verdiepingen met vides. Wat zeker ook telt is het verrassend aantal vierkante meters aan woon-, werk- en leefruimte. Kortom, heerlijk vrij en buiten, maar toch betaalbaar wonen in een woonboerderij op een prachtige locatie.

Drie verdiepingen woonruimte

De entree is ‘verpletterend’ dankzij de enorme hoogte met zicht op de verdiepingen, maar zeker ook door de grootte. Het geeft direct een goede impressie van de ruimte waarover u kunt beschikken. Met in de eerste plaats op de begane grond de woonkamer, met haard en houtkachel, met aangrenzend de open keuken. Verder op de begane grond een praktische werkkamer en de bijkeuken met toegang tot de ‘achterom’. De eerste verdieping telt in totaal vier slaapkamers en een badkamer verbonden met de master bedroom. De tweede verdieping is nu in gebruik als zolder maar is uitermate geschikt als sfeervolle - let ook hier op de vide - extra slaapkamer of werkkamer. Kortom, met alle mogelijkheden om thuis te werken.

Genieten op een toplocatie

Vanaf de dijk heeft u, langs het voorhuis, toegang tot uw perceel. De tuin met fruitbomen en carport maakt alle mogelijkheden beschikbaar. om op uw eigen domein te genieten van het buitenleven. Last but not least telt natuurlijk de locatie. In het buitengebied aan de Lek. Heerlijk rustig en toch in het hart van Nederland met steden als Rotterdam en Utrecht relatief dichtbij.

Download het magazine met meer foto's, video, uitgebreide beschrijving, plattegronden en maatvoering.

Heeft u interesse in deze woning?
Neem dan contact op.