Langerak

Lekdijk 1 B

Woonoppervlakte 293M²   Oppervlakte 1000M²   Kamers 6   Oppervlakte 3 € 495.000,-

Boerderijwoning Langesteyn. Kluswoning geschikt voor dubbele bewoning.

Halverwege de Lekdijk van Tienhoven naar Langerak staat woonboerderij Langesteyn. Met het woonhuis aan de voorzijde en een imposante deel daarachter. Kortom een riante woonboerderij die vanwege al deze ruimte is onderverdeeld in drie wooneenheden. Dit aanbod betreft het achterste gedeelte met een eigen tuin, circa 1.000 m² groot met onder andere fruitbomen. Met een vloeroppervlakte van 293 m² en een inhoud van maar liefst 1.146 m³ zijn de mogelijkheden enorm. Daarbij moet worden opgemerkt dat dit een bouwproject is waarbij met name voor de begane grond de plannen nog moeten worden gerealiseerd. Bij uitvoering daarvan is het mogelijk om twee zelfstandige wooneenheden te creëren, beide met een eigen toegang. Kijk en lees daarom vooral verder.

Eerste verdieping: woonverdieping

De begane grond, nu nog een open bergruimte, telt ruim 170 m² meter aan vloeroppervlak. Hierin is het prima mogelijk om gelijkvloers te wonen en te leven met een riante woonkamer, woonkeuken en twee slaapkamers, beide met eigen badkamer. De plannen zijn al gemaakt, maar natuurlijk kunt u dit helemaal naar eigen wensen uitvoeren. De eerste verdieping heeft een eigen opgang en wordt nu bewoond. De royale en nokhoge woonkamer met stoere gebinten en fraaie loggia (overdekt balkon), is hier de blikvanger. Verder treft u hier twee slaapkamers elk met eigen badkamer. Ook ziet u vanuit de woonkamer de trapopgang naar de tweede verdieping. Geschikt als bergzolder maar zeker ook als onderscheidende werk-, hobby- of tv-kamer met vide.

Genieten op een toplocatie

Een oprijlaan vanaf de Langesteinseweg (haaks op de Lekdijk en letterlijk de grens tussen Utrecht en Zuid-Holland) brengt u gelijk op het erf achter de woning. Hier ziet u de buitentrap naar de loggia gelieerd aan de woonkamer. De grote schuurdeuren achter en de ramen in de zijgevels, geven een goed beeld van de toekomstige mogelijkheden. Onderdeel van dit aanbod is een grote tuin met fruitbomen. Hier zijn volop mogelijkheden om op uw eigen domein te genieten van het buitenleven. Last but not least telt natuurlijk de locatie. In het buitengebied aan de Lek. Heerlijk rustig en toch in het hart van Nederland met steden als Rotterdam en Utrecht relatief dichtbij.

Download het magazine met meer foto's, video, uitgebreide beschrijving, plattegronden en maatvoering.

Heeft u interesse in deze woning?
Neem dan contact op.