Groot-ammers

Graafland 50

Woonoppervlakte 412M²   Oppervlakte 5450M²   Kamers 7   Oppervlakte 4 € 1.500.000,-

Luxueuze woonboerderij met fraaie tuin en volledig geïsoleerd nieuw bijgebouw.

Ruim honderd jaar terug, om precies te zijn in 1900, werd deze boerderij gebouwd. Karaktervol en karakteristiek, met een schitterende voorgevel met daarin negen identieke ramen met luiken, verdeeld over drie verdiepingen. Het aanzicht aan de voorzijde met leilindes is prachtig en maakt, zeker na de renovatie in 2010, beloftes meer dan waar. Om te beginnen de schitterende tuin, deels omgeven door het water van de Alblasserwaard. Met daarin een prachtig nieuw bijgebouw met veranda. Eenmaal binnen worden verwachtingen opnieuw overtroffen. De voormalige deel is volledig bij het woonhuis betrokken en dat levert vanzelfsprekend alle ruimte op om te leven te werken en te genieten. Stoere gebinten, eikenhouten vloeren en balkenplafons; maar ook de luxe afwerking, de hoge isolatiegraad en natuurlijk de enorme vrijheid met weidse vergezichten maken van Graafland 50 een geweldig aanbod.

Luxe, comfort en stijl

Het voetpad links van de boerderij brengt u naar de entree aan de zijkant. Met hier zowel de trapopgang naar de verdieping als schuifdeuren naar de prachtige living met daarin de haard, oude gebinten en tweemaal openslaande deuren naar de tuin als belangrijke stijlelementen. Fraai daarachter de luxe keuken met eiland en tuinzicht. Op de parterre heeft u verder de beschikking over twee extra kamers geschikt voor kantoor of als slaapkamer. Achterin de voormalige deel tot slot is een geweldige multifunctionele ruimte gecreëerd met veel kastruimte en openslaande deuren naar de veranda aan de achterzijde. Ook de verdieping biedt een zee aan leefruimte met een stijlvolle master bedroom annex badkamer, twee slaapkamers, een tweede badkamer en een prachtige loungeruimte met vide en zicht op de hal. Een bijzondere verrassing is de bedstede op de overloop: de favoriete plek voor kinderen of logés.

Tuin met prachtige dubbele garage

Rondom ligt de tuin, met rechts van de boerderij een chique opgang via de elektrische poort en alle ruimte om te parkeren. Verder naar achteren ziet u het nieuwe bijgebouw uit 2020. Solide gebouwd, passend bij de boerderij. Nu ingericht met meerdere ruimtes en aan de achterzijde een veranda. De carport is ideaal voor de stalling van camper of caravan. De tuin met automatische beregening is schitterend aangelegd met gazon, borders en de mooiste terrassen. Gewoon genieten is het beste wat u hier kunt doen!

Download het magazine met meer foto's, video, uitgebreide beschrijving, plattegronden en maatvoering.

Heeft u interesse in deze woning?
Neem dan contact op.

Alblasserwaard

Groene weilanden met koeien, knotwilgen, molens, kronkelende riviertjes en typische oudhollandse dorpen: de Alblasserwaard. Hier woont u landelijk en tóch vlakbij de Randstad. Deze regio is puur Hollands!

Bekijk