Brummen

Hogenenk 11

Woonoppervlakte 225M²   Oppervlakte 5.935M²   Kamers 7   Oppervlakte 3 € 895.000,-

Woonboerderij met idyllische landschapstuin.

Wonen op een van de mooiste plekjes van Brummen? Met alle ruimte om te genieten van het leven? Deze woonboerderij biedt u alle mogelijkheden. Prachtig landelijke gelegen aan misschien wel het mooiste straatje van Brummen, in een Kleine buurtschap. Met voor en achter uitzicht over de landerijen. Vrijwel aan het einde van de Hogenenk herkent u de woning aan de fraaie luiken met daarvoor het groen van de leilindes. De brede opgang (ook voor de auto) is rechts van de woning met direct daarachter een grote kapschuur; maar ook aan de achterzijde heeft u een privé toegang tot de tuin. De oorspronkelijk boerderij is tegenwoordig volledig ingericht om heerlijk te wonen waarbij de voormalige deel is verbouwd tot een riante living met fabelachtig zicht op de landschapstuin, een waar eldorado voor vogels.

Een boerderij met vele mogelijkheden

Eenmaal binnen merkt u nog beter hoe fraai deze woning is ingebed in het landschap. De living aan de achterzijde maakt dankzij de grote raampartij (voorheen de deeldeuren) direct het contact met de tuin achter. Let op de vele authentieke elementen, waaronder gebinten en stalramen, die de sfeer van vroeger tijden tastbaar maken; en de grote houtkachel die de living in de wintermaanden aangenaam verwarmd. In het oorspronkelijke huis aan de voorzijde ziet u de woonkeuken en een kamer, uitermate geschikt om hier kantoor te houden. Ook de verdieping biedt volop ruimte met drie slaapkamers, een kantoorkamertje en een complete badkamer. Bovendien heft u vanaf de overloop met een vlizotrap toegang tot de zolder en vanuit de hal op de begane grond tot een grote (wijn)kelder die zich uitstrekt over het volledige voorhuis.

Landschapstuin met veranda en weiland perceel

De riante tuin ligt prachtig rondom de boerderij met een duidelijk accent op de achterzijde. Vanaf het berkenlaantje (toegang achter) ziet u de witgepleisterde achtermuur die de idylle van het wonen hier onderstreept. In de landschappelijke tuin met bomen, heesters, borders, gazon, slingerpaadjes en een vijver zijn tal van mooie plekken te vinden om te genieten. De huidige bewoners zitten ook graag in de veranda naast de keuken. Waarbij als het kouder wordt, de heater aangaat. Het eigen perceel weiland, omzoomd door bosschages, is natuurlijk ideaal als u van plan bent kleinvee te houden.

Download het magazine met meer foto's, video, uitgebreide beschrijving, plattegronden en maatvoering.

Heeft u interesse in deze woning?
Neem dan contact op.

Brummen

Brummen is een heerlijk lommerrijk dorp in het oosten van Nederland. Als u het dorp bezoekt proeft u de gemoedelijkheid en gezelligheid en ervaart u wat mooi wonen met goede voorzieningen inhoudt.

Bekijk

Veluwe

Dennen- en loofbossen, stuifzandvlakten, heidevelden, vennetjes en beekjes: de Veluwestreek is een natuurgebied van 1.000 km2, in het midden van Nederland. Genieten van een prachtig landschap zonder een auto tegen te komen, waar kan dat nog? Wél op de Veluwe in ieder geval!

Bekijk