Brummen

Gasfabriekstraat 14

Woonoppervlakte 133M²   Oppervlakte 740M²   Kamers 7   Oppervlakte 4 € 550.000,-

Voormalige stadsboerderij in de luwte van het centrum van Brummen

In het fraaie Gelderse stadje Brummen staat deze vrijstaande stadsboerderij op een perceel van 740 m². De oorspronkelijke bouw dateert van 1930, en rond 1980 is de boerderij met eerlijke materialen aangepast tot woning waarbij onder meer spouwmuren zijn aangebracht. Het resultaat is een heerlijke gezinswoning op een ruime kavel in een rustige wijk, welke met een moderniserings- en duurzaamheidsslag klaargemaakt kan worden voor de komende decennia. Met vier slaapkamers boven en een studeer/werkkamer beneden en een aparte schuur annex garage heeft de woning alle potentie.

Voldoende kamers en ruimte buiten

Rustig en ruim wonen in het hart van het stadje. Ook de verdieping biedt met vier ruime slaapkamers volop leefruimte, waarbij twee van de kamers een openslaande deur hebben naar het balkon aan achterzijde. Met de bergzolder en de schuur annex garage, tevens met een grote bergzolder, bij de zij-ingang poort van de tuin beschikt u over bergruimte. Op het terras geniet u van de stilte en alles wat er in de tuin, de moestuin en de plantenkas groeit.

Goede ontsluiting in alle windrichtingen, en een treinstation

De stadsboerderij ligt in het Gelderse Brummen, een stadje met een dorps karakter met goede voorzieningen, winkels en tevens een NS-treinstation. In de regio zijn diverse N-wegen en u bent zo in de Achterhoek, maar u kunt ook de toeristische oversteek maken met het veerpont Brummen-Bronkhorst. Brummen ligt in de stedendriehoek Zutphen-Deventer-Apeldoorn en op een half uur rijden van Arnhem.

Neemt u bij nadere interesse contact op met onze makelaars.

Heeft u interesse in deze woning?
Neem dan contact op.

Brummen

Brummen is een heerlijk lommerrijk dorp in het oosten van Nederland. Als u het dorp bezoekt proeft u de gemoedelijkheid en gezelligheid en ervaart u wat mooi wonen met goede voorzieningen inhoudt.

Bekijk

Veluwe

Dennen- en loofbossen, stuifzandvlakten, heidevelden, vennetjes en beekjes: de Veluwestreek is een natuurgebied van 1.000 km2, in het midden van Nederland. Genieten van een prachtig landschap zonder een auto tegen te komen, waar kan dat nog? Wél op de Veluwe in ieder geval!

Bekijk