Hengelo

Victoriastraat 69

Woonoppervlakte 126M²   Oppervlakte 348M²   Kamers 4   Oppervlakte 3 € 500.000,-

Instapklare en levensloopbestendige semi-bungalow.

Aan een rustige straat ligt deze levensloopbestendige woning. Een fijn huis waarin alles nog zo goed als nieuw is. De semibungalow is gebouwd in 2021 en behoort tot een kleinschalige nieuwbouwwijk in een bestaande wijk. De woning is dan ook van de modernste gemakken voorzien. Zo gaat u hier een zonnige toekomst tegemoet met een energiezuinige warmtepomp en zonnepanelen op het dak. De slaap- en badkamer op de begane grond maken deze instapklare woning levensloopbestendig. Het is een fijne woning met veel lichtinval. In elke leefruimte zorgen de ramen voor contact met de omringende tuin en de omgeving. In de living heeft het daglicht vrij spel door de openslaande deuren en de schuifpui. Ook biedt de woonkamer een gezellige hoek om helemaal tot rust te komen. In de zonnige tuin op het zuidwesten geniet u in het voorjaar van de eerste zonnestralen.

Volop voorzieningen op loopafstand

Het nieuwbouwwijkje is ingebed in een buurt met volop voorzieningen op loopafstand zoals een sportschool, een speeltuin en een restaurant. Het station is acht minuten lopen. Ook is het Hengelose waterpark ”Genseler” in de directe omgeving voor een heerlijke wandeling. Met de twee parkeerplaatsen op eigen terrein is uw auto ook altijd onder handbereik. En bent u al bekend met het Twentse noaberschap? Het zorgt voor een fijn contact met de naaste buren.

Stad met rijk verenigingsleven

Hengelo ligt ten oosten van Utrecht. Een stad met een rijk verenigingsleven en een diversiteit aan cultuur en uitgaansgelegenheden. De stad is omgeven door een glooiend landschap met volop recreatiemogelijkheden. Kortom, een ideale stek om levensloopbestendig te wonen.

Download de brochure met foto's, uitgebreide beschrijving, plattegronden en maatvoering!

Heeft u interesse in deze woning?
Neem dan contact op.