Hoorn

Louise de Colignylaan 6

Woonoppervlakte 151M²   Oppervlakte 472M²   Kamers 7   Oppervlakte 4 € 679.000,-

Vrijstaande semi-bungalow met aangebouwde woonkeuken

Ingebed in het groen, aan het eind van een doodlopend laantje, ligt deze semi-bungalow. Enkele hoge bomen steken als goedige wachters boven het huis uit. Rust en veiligheid kenmerken deze levensloopbestendige semi-bungalow. De speelse tuin rondom creëert een feeërieke sfeer. Binnen verrast de riante leefruimte. De aangebouwde woonkeuken vangt alle blikken. De schuin oplopende glazen dakconstructie schenkt veel natuurlijk licht en een schitterend vrij zicht op het omringende groen. Bij helder weer droomt u hier ‘s avonds weg onder de sterrenhemel terwijl in de aangrenzende living de houtkachel knispert. De massief houten vloer, over de gehele begane grond, past perfect bij de natuurlijke sfeer in de woning.

Unieke gezinswoning

Het woonhofje, waar deze semi-bungalow is gesitueerd, ligt in een groene buurt waar gezinnen met opgroeiende kinderen wonen. Om de hoek ligt het Wilhelminaplantsoen, ook wel het Engelse Park genoemd. De wijk is dan ook ideaal voor kinderen. Met deze woning pakt u de unieke kans om hier met uw gezin neer te strijken. Met maar liefst vier slaapkamers vindt ieder hier zijn eigen, fijne plekje. De slaap-en badkamer op de begane grond waarborgen levensloopbestendigheid. De vrije ligging van de achtertuin, een behoorlijke zeldzaamheid in Hoorn, garandeert rust en privacy. Met de aangebouwde ruime garage bent u ook verzekerd van bergruimte.

Talrijke voorzieningen op loopafstand

Het doodlopende laantje waar de woning staat, ligt aan de rand van de Hoornse binnenstad. Diverse middelbare scholen bevinden zich op loopafstand. Ook sportclubs en andere voorzieningen zijn dichtbij. Het IJsselmeer en het centrum met de oude haven zijn te voet bereikbaar. Zo kunt u naar hartenlust proeven van het rijke leven van Hoorn. Gezellig tafelen in een restaurant, cultuur snuiven in de schouwburg of vermaak tijdens de diverse evenementen die jaarlijks plaatsvinden. Amsterdam is in 45 autominuten bereikbaar of in een half uur met de trein.

Download het magazine met meer foto's, video, uitgebreide beschrijving, plattegronden en maatvoering.

Heeft u interesse in deze woning?
Neem dan contact op.