Vinkel

Brugstraat 56

Woonoppervlakte 271M²   Oppervlakte 3390M²   Kamers 7   Oppervlakte 5 € 1.250.000,-

Imposante villa met bijgebouw en heerlijke tuin.

De villa aan de Brugstraat 56 staat niet direct aan de weg, maar is toegankelijk via een doodlopend straatje. Het verklaart direct de vrije ligging aan de rand van het dorp Vinkel. Een kast van een huis: dat is een rake typering voor deze met oog voor kwaliteit gebouwde villa uit 2010. Zowel het woonhuis als het bijgebouw zijn volledig onderkelderd beide met een souterrain dat een zee aan extra ruimte biedt. Dat maakt dit aanbod geschikt voor diverse doeleinden zoals bedrijf aan huis, wellness (zwembad is al voorbereid), een ruimte vragende hobby of zelfs een mantelzorgwoning. Ook goed om te weten is dat het bijgebouw eenzelfde bouwkwaliteit geniet als de villa. En dan de ruimte rondom. Indrukwekkend. Met een riante tuin met vijver en terras als verborgen parel achter de villa.

Riant wooncomplex

Aan de voorzijde is de (hoofd)entree. Vanuit de ruime entreehal heeft u toegang tot zowel de verdieping, het souterrain, de woonkamer en het kantoor. De riante woonkamer met fraaie in het ontwerp opgenomen serre is een heerlijk lichte leefruimte. Het hoge afwerkingsniveau is zichtbaar in vloeren met vloerverwarming, wanden en plafonds met ingebouwde verlichting. En-suite deuren zorgen vanuit de woonkamer voor toegang tot de ruime leefkeuken met kookeiland. Zeker ook noemenswaardig zijn het ruime kantoor met eigen opgang en de royale bijkeuken, alsmede twee halletjes beide met toilet. In het souterrain (3,40 hoog) onder de woning zijn voorbereidingen getroffen voor een wellnessruimte met zwembad. Op de verdieping treft u vier ruime slaapkamers, twee complete badkamers en een separaat toilet. De master bedroom met balkon, eigen badkamer, walk through kast en airco biedt alle denkbare comfort.

Bijgebouw en tuin

Het bijgebouw is momenteel ingericht als garage. Maar door de hoge bouwkwaliteit en alle voorzieningen op het terrein van elektra en water, en dankzij het souterrain en de zolder, zijn er tal van alternatieve mogelijkheden passend bij uw woonwensen. Naast de woning zorgt een hoog talud met beplanting voor een uitstekende begrenzing met het perceel van de buren. Echt heerlijk ruim is de vrije tuin achter de villa. De grote natuurlijke vijverpartij met brug is het absolute middelpunt met rondom gazon en vaste beplanting.

Download de brochure met foto's, uitgebreide beschrijving, plattegronden en maatvoering!

Heeft u interesse in deze woning?
Neem dan contact op.

Oldtimers

De klanten van De Landerije weten ruimte te waarderen. Ruimte bijvoorbeeld voor het ontvangen van gasten. Of voor een hobby die wat meer meters...


Bekijk deze partner