Steenbergen

Hoogstraat 46

Woonoppervlakte 304M²   Oppervlakte 2315M²   Kamers 4   Oppervlakte 3 € 1.675.000,-

Droomvilla met mediterrane invloeden tussen Rotterdam en Antwerpen.

In het buitengebied tussen Steenbergen en het kleinere Welberg ligt aan de rustige Hoogstraat deze droomvilla. Nieuw gebouwd in 2012 en daadwerkelijk een droom om in te wonen. Heerlijk vrij en goed afgeschermd van de weg met voor en achter heerlijke tuinen. De bouw is bijzonder. De elektrische toegangspoort aan de voorzijde biedt toegang tot de oprit met binnenplaats. Daar ziet u pas goed de contouren van het voor- en achterhuis, met elkaar verbonden door een lange entreehal die als corridor fungeert. Maar of u nu binnen of buiten bent: de pracht en praal met Zuid-Europese invloeden komt u hier overal tegen. Laat u meeslepen door al dat moois en kom binnen.

Aangenaam wonen en leven in luxe

De binnenplaats zorgt voor een warm welkom in de langgerekte entree die de verbindingen tussen voor- en achterhuis en tussen parterre en verdieping maakt. Aan de voorzijde treft u een magnifieke master bedroom annex wellnessruimte. Heerlijk zijn de tuindeuren naar het terras. Het achterhuis biedt plaats aan een prachtige living met direct daaraan gelieerd de eetkamer en keuken met eiland. Rijk uitgevoerd met alle denkbare apparatuur. Zowel voor als achter is er middels schuifpuien toegang tot deels overdekte veranda’s eveneens royaal voorzien van luxe en comfort zoals een buitenkeuken, heaters en buitenhaard. De verdieping biedt drie grote kamers waarvan nu een in gebruik is als slaapkamer met badkamer en loggia. De andere twee, waarvan een met sauna, worden nu recreatief/sportief gebruikt.

Heerlijke tuinen met veranda en palmen

Fraai verbonden met de villa, voorbij de elektrische poort, de oprit en de binnenplaats, is de inpandige garage met ruimte voor twee auto’s. Voor en achter liggen tuinen. Verbonden met de kamer aan de voorzijde heeft u vanaf de verhoogde veranda fraai uitzicht over de tuin. Ook de achterzijde biedt vanaf de veranda prachtig tuinzicht met als blikvanger het azuurblauwe zwembad met palmen. Deze villa is een waar wellnessoord met zwembad, jacuzzi en sauna’s. Al vanaf het vroege voorjaar waant u zich op vakantie aan de Spaanse Costa's of op Ibiza. Genieten van het buitenleven kan overigens nagenoeg een jaar rond. De veranda’s met openhaard en buitenkeuken geven alle aanleiding om buiten te genieten. Elke dag opnieuw realiseert u zich vast en zeker dat u hier 365 dagen per jaar op vakantie bent.

Download het magazine van deze woning met foto's, video, uitgebreide beschrijving, plattegronden en maatvoering!

Heeft u interesse in deze woning?
Neem dan contact op.

Beveiliging

Bij De Landerije gaan we echt verder met onze dienstverlening. Een veilige woonomgeving staat bij ons hoog in het vaandel. Want na het kopen van uw...


Bekijk deze partner